reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

też muszę wreszcie wrócić do orbiego... ech Motywacjo, gdzie żeś Ty?! Ja to głupek jestem... Zmobilizować się nie umiem na dlużej niż 2 dni, ale potem wielce narzekam i płaczę, że nieatrakcyjna, że gruba, że bez kondycji, że to i tamto... :no: Grrr!!! Mam ochotę skopać się w doopę!!!

aż 2 dni
póki co ja nie mogę się zmobilizować na 1 :D

Risa podziwiam
:-)

reklama
dziewczynki to ja sie pochwale efektami po cwiczeniach Chodakowskiej:) - dokładnie 4 dni cwicze a kiedy nie cwicze krece sie na twisterze:)
podam wam czesc ciala-przed treningiem-po treningu
brzuch - 93 cm- 86 cm
talia - 77 cm-76 cm
udo - 55 cm - 52 cm
biodra 91 cm - 89 cm

jestem mega zadowolona a to mnie mobilizuje do dalszych cwiczen:)

ja jestem w szoku normalnie - siostra sie mnie pyta ile mi zeszlo a jka, że nie wiem bo sie nie mierze... no a ona to sie zmierz i sie zmierzylam i w szoku byłam własnie tym brzuchem! iii dzisiaj też ćwiczę ćwiczyłam 4 dni w tyg a teraz bede ćwiczyła codziennie!!

Risia- a jakie zestawy ćwiczyłaś? caly czas killera? czy skalpel też? i zawsze 45 minut?

Ja dzisiaj zrobilam Skalpel i jest jak dla mnie o wiele bardziej spokojniejszy, Killer bardzo męczy i tępo ma niesamowicie szybkie jak na mnie za szybkie jeszcze. I chyba będe robila tak że co drugi dzień Sklapel a w inne dni a;bo killer 1 albo 2

Masakra hehe ze mnie POT się leje musiałam sie rozerbrać haha tak mi gorąco :0

Robiłam z tego i tylko trening zrobiłam i druga czesć spalanie kalorii i teraz odpoczynek...nie dam rady od razu całego filmiku zorbić teraz...powoli aż dojdę do formy i co dwa dni bedę robiła cały filmik :))Bo spodobało mi sie to :))

Ewa chodakowska trening z gwiazdami - YouTube

A i Alanek hehe ze mną cwiczył ten to miał radochę :D a najlepiej jak się poskakiwało do przysiadu gdzie ręcę ma sie na ziemi między nogami ten to miał ubaw :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RISIA gratuluje wytrwalosci ja na razie ograniczylam sie do dodania do zakladek podanych cwiczen.
Troche lenia mam ale checi tez tylko na razie czasu malo.:zawstydzona/y:

reklama
Mafu ja sobie wydrukowałam trening z jej stronki i ten ćwiczę więc nie wiem jak on się nazywa... z tego co ja widziałam troche tam killera... Ewa Chodakowska - Twoja osobista trenerka fitness (ten darmowy program) najpierwćwiczylam 30 min czyli 1 i 2 część a od 2 dni i 3 część...

Verita
ja własnie z bralu czasu ćwiczę po 22 :) jak maluchy śpią

Patrycja lepiej spokojnie cialo przygotowywac do takiego wysiłku :tak:

Do góry