reklama
P
patrysia*
Gość
Hehe ja korzystam jak M w pracy
Dzieci to mogą spokojnie ze mną fikać tym bardziej jak im radość to daje
Dzieci to mogą spokojnie ze mną fikać tym bardziej jak im radość to daje
Chciałabym miec takie smaozaparcie Ja mam zwykle słomiany zapal jesli chodzi o cwiczenia... Pocwiczyłam chyba 20 dni 6weidera, potem troche brzuszki, kupiłam hula hop, ale straaasznie to boli, bo ma te wypustki do masowania, czułam sie jakby mnie ktos pobil Brak mi mobilizacji, tym bardziej, że waga juz dawno jest nizsza niż przed ciążą, brzuch juz prawie ok, no ale jednak troche poprawic co nieco by sie jeszcze przydało...
stokrotka.af
Fanka BB :)
no ja też się zabieram od tygodnia za Ewkę i tylko sobie zajrzałam na stronkę :-(
K
Kasieq
Gość
We wtorek lecę do rodziców na 2 tyg i nie ma szansy na zdrowe odżywianie i regularne ćwiczenia więc ja zaczynam dopiero 1 lutego. Zakupiłam już sobie suplementy Suplement diety Elavia - skuteczna dieta i odchudzanie Fat Killer | TREC Nutrition i witaminy na początek Olimp Vita-min Plus dla kobiet 30 kapsułek - Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tygrysek1985
stokrotka ja tez
Walka z sadlem dzien 1 :
4,5 km szybkiego spaceru z wozkiem,
10 min cwiczen ogolnych , rozgrzewajace plus brzuch
10 min intensywnego tanca.
Dzis nie zezarlam nic slodkiego, za to duzo zdrowych rzeczy.
Pierwszy raz wzielam chrom i l-karnityne, ciekawa jestem czy za tydzien zobacze jakies efekty :-)
aaaa, obwinelam brzucho folia za rada kolezanki i powiem wam, ze bylam zaskoczona ile tam wypocilam po moich tancach i cwiczeniach.
4,5 km szybkiego spaceru z wozkiem,
10 min cwiczen ogolnych , rozgrzewajace plus brzuch
10 min intensywnego tanca.
Dzis nie zezarlam nic slodkiego, za to duzo zdrowych rzeczy.
Pierwszy raz wzielam chrom i l-karnityne, ciekawa jestem czy za tydzien zobacze jakies efekty :-)
aaaa, obwinelam brzucho folia za rada kolezanki i powiem wam, ze bylam zaskoczona ile tam wypocilam po moich tancach i cwiczeniach.
reklama
stokrotka.af
a to na poprawę humoru
EFEKTY DIETY 3D CHILI - zdjęcia PRZED I PO - YouTube
EFEKTY DIETY 3D CHILI - zdjęcia PRZED I PO - YouTube
Podziel się: