reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

reklama
Tygrysku ćwiczę to za dużo powiedziane, bo dziś ćwiczyłam dopiero drugi raz:-D Planuję ten 40 minutowy, najwyżej na raty będę go robić w ciągu dnia, mam nadzieję, że dzieci pozwolą:tak: Właśnie jestem po ćwiczeniach i powiem Wam, że pot po plecach cieknie...Dobry znak:-D ale czuję się świetnie:)

ja pocwiczyłam ten program 45 minut... miesnie brzucha czuje do dzisiaj... wczoraj czwiczyłam killera 1.. wiecej nie dałam rady... dzisiaj znowu zestaw
5 minut ale boje sie, ze jutro z łózka nie wstane:-D

Widze ze nie tylko ja cierpie:-p po sobocie i niedzieli tz cwiczeniach mam takie zakwasy ze:szok:rowerek juz w domu tylko cos tam sie zepsuło jak m czesc dokupi i naprawi to pedałowanie do cwiczen dojdzie:-D

prześlijcie mi trochę chęci do ćwiczeń, bo mi się nie chce :-D

wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży no ale z sadełkiem trzaby było coś zrobić

:-p;-):-D:-D

317972_10151356498160380_496886981_n.jpg

Fasolka :-D:-D:-D:-D:-D

ja z chodakowska cwiczę ten program 45 min co drugi dzień a w dni kiedy nie cwiczę robię albo Killera 1 albo 2...

Dziewczyny gdzie są moje nogi:-D
Własnie jestem pierwszy raz po Chodakowskiej,po to słabo powiedziane bo Marcel płakał i musiałam po 20min przerwac ale może i dobrze bo i tak najlepsza pozycja teraz to kanapowa:-DJa nie mam w ogóle kondycjii:-p

Ja tez padam..zrobiłam killera1..a już leże i kwicze :szok: Beacia- ze mnie to dopiero cienki zawodnik..Mam nadzieje że z dnia na dzień będzie lepiej bo inaczej to zgona zalicze:-p

reklama
Mafu obadałam właśnie tego killera i jutro próbuję, ale boję się czy mi się mleko w cyckach nie zważy:-D albo żebów sobie nie powybijam:baffled: W każdym razie mędzie masakra pewnie...Gratulacje, że dałaś radę!

Tygrysku i jak ćwiczysz coś?

Do góry