reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie sama,ale samotna:-(

@Kaamilaaa a na kiedy masz wizytę? Trzymam kciuki żeby było ok:) mój wieczór to kąpiel dziewczynek za mną i karmię Kaję jak zaśnie to zrobię kolacje Liwce i nam chociaż głodna nie jestem nie wiem jak mąż bo maluje sypialnie żeby można było wstawić szafę i się odgruzować bo nasz dom wygląda jak magazyn:/ my dziś może Johnny wick 2 obejrzymy ale to zależy od naszych dziewczynek. W ogóle dzisiaj muszę poszukać na necie jakiś okazji na święta dla dzieci naszych i od szwagra. Od zeszłego roku nie zostawiamy wszystkiego na ostatnią chwilę a kupujemy wcześniej jak jest okazja zaoszczędzić. Wyhaczyliśmy fajne klocki dla 2 letniego bratanka męża w promocji że 100 zł na 29zl także dla niego już mamy prezent. Musimy jeszcze coś dla drugiego 10 latka na urodziny i święta i jin mam pojęcia co:/

reklama
@Ewa87 tez fanka wampirów ? [emoji3] szkoda ze ze "starej" ekipy to zostaje tam tylko tak na prawde Hope i Alaric [emoji57] ale i tak ogladac bede [emoji3]

@Ky8 umowilam sie na 22.10 [emoji3] to bedzie 7+4 wedlug om wiec serducho powinno juz byc [emoji120] gdyby nie to ze 17.10 ide z mlodym do szpitala to pewnie wtedy bym poszla no ale kilka dni wytrzymam [emoji3]
A co to za klocki w promce znalezliscie ? [emoji3]

@Kaamilaaa a co z młodym że do szpitala idziecie? Wiesz co taka walizkę z klockami a ja plac budowy z samochodami itd. coś takiego Link do: KLOCKI WESOŁA BUDOWA W WALIZCE KÓŁKACH WALEC 78 EL tylko w poniedziałek kupiliśmy za 29zl zawsze w pierwszy poniedziałek miesiąca jest strefa okazji i można w super cenie wyhaczyć różne rzeczy ( jakis czas temu władnie w tych okazjach kupiliśmy radio do samochodu z 1000zl na 257zl)

@Kaamilaaa a co z młodym że do szpitala idziecie? Wiesz co taka walizkę z klockami a ja plac budowy z samochodami itd. coś takiego Link do: KLOCKI WESOŁA BUDOWA W WALIZCE KÓŁKACH WALEC 78 EL tylko w poniedziałek kupiliśmy za 29zl zawsze w pierwszy poniedziałek miesiąca jest strefa okazji i można w super cenie wyhaczyć różne rzeczy ( jakis czas temu władnie w tych okazjach kupiliśmy radio do samochodu z 1000zl na 257zl)
To musze w poniedzialki obczajac cos fajnego zeby mlodemu cos wyhaczyc w dobrej cenie [emoji3] no i cos dla tz rodziców zeby miec na swieta oprocz tego co juz zaplanowalam czyli pudeleczek ze skarpetkami z napisem babcia i dziadek [emoji173] bo wtedy chcemy poinformować o ciazy [emoji173] oo takie skarpetki [emoji173]Link do: Skarpetki niemowlęce SOXO balerinki BABCIA DZIADEK +zdjecia z usg [emoji173]

A mlody ma miec 18.10 operacje na sprowadzenie jadra do moszny. Juz sie trzese na myśl o narkozie i o wszystkim [emoji849] i jeszcze 17tego przed przyjeciem musimy kardiologa zaliczyc znow [emoji849]

Dextera mecze obecnie 5raz [emoji14]
A na pamiec to znam pamietniki wampirów i the originals [emoji3] niecierpliwie czekam na nowy serial tak jakby kontynuację tych dwóch, premiera juz niedlugo [emoji3]

Jak wam mija wieczor ? Moj mlody wlasnie wcina kolacyjke i zaraz idze spać [emoji4] a ja pewnie jakis film z tztem i jego mama i tez potem wyspac sie [emoji3]
Umowilam dzis wizyte u gin, mam nadzieje ze jak pojde to wszystko bedzie dobrze [emoji4][emoji120]
Napewno będzie dobrze,trzymamy kciuki:-)
Co do wieczoru to u nas jak zawsze..kąpanie ,usypianie ,pół godziny spokoju i od nowa usypianie:-\

To musze w poniedzialki obczajac cos fajnego zeby mlodemu cos wyhaczyc w dobrej cenie [emoji3] no i cos dla tz rodziców zeby miec na swieta oprocz tego co juz zaplanowalam czyli pudeleczek ze skarpetkami z napisem babcia i dziadek [emoji173] bo wtedy chcemy poinformować o ciazy [emoji173] oo takie skarpetki [emoji173]Link do: Skarpetki niemowlęce SOXO balerinki BABCIA DZIADEK +zdjecia z usg [emoji173]

A mlody ma miec 18.10 operacje na sprowadzenie jadra do moszny. Juz sie trzese na myśl o narkozie i o wszystkim [emoji849] i jeszcze 17tego przed przyjeciem musimy kardiologa zaliczyc znow [emoji849]
Mój syn miał operację na uszy jak miał 3lata..nigdy nie zapomnę jak go w tej narkozie wywiezli z całym nosem i buzia zakrwawiona,aż się nogi pode mną ugiely...
Nie martw się,napewno będzie wszystko dobrze :-):-)

Mój syn miał operację na uszy jak miał 3lata..nigdy nie zapomnę jak go w tej narkozie wywiezli z całym nosem i buzia zakrwawiona,aż się nogi pode mną ugiely...
Nie martw się,napewno będzie wszystko dobrze :-):-)
Ojej [emoji849] ja pamietam jak mowilam ze zawieszamy starania bo nie chce byc na poczatku ciazy jak bede musiała byc tam z mlodym bo to dla mnie ogromny stres a tu sie okazalo ze z sierpnia przesuneli operacje na październik no i tak to sie zgralo z moja ciąża [emoji57]
Mam nadzieje ze bedzie dobrze [emoji120] cale szczescie to tylko dwa dni i do domu [emoji4]

@Kaamilaaa będzie na pewno dobrze z młodym:) a pomysł super na poinformowanie o ciąży my o ciąży z Majką poinformowaliśmy na następny dzień jak zrobiłam test bo w ten dzień miałam lekarza i od razu L4 w pracy a że moim współpracownikiem był szwagier to nie chcieliśmy żeby dowiedzieli się ode mnie z pracy a od nas i tak oto o 5 rano jak wychodziliśmy do pracy poinformowaliśmy teścia i teściowa to myśleli że to żart i popołudniu się pytali czy my nie żartujemy:p szwagierka dała im świeżo zrobiony test:/ ble

@Kaamilaaa będzie na pewno dobrze z młodym:) a pomysł super na poinformowanie o ciąży my o ciąży z Majką poinformowaliśmy na następny dzień jak zrobiłam test bo w ten dzień miałam lekarza i od razu L4 w pracy a że moim współpracownikiem był szwagier to nie chcieliśmy żeby dowiedzieli się ode mnie z pracy a od nas i tak oto o 5 rano jak wychodziliśmy do pracy poinformowaliśmy teścia i teściowa to myśleli że to żart i popołudniu się pytali czy my nie żartujemy:p szwagierka dała im świeżo zrobiony test:/ ble
No my pewnie szybciej bysmy powiedzieli tylko ze narazie jest za wcześnie zeby mówić a 16.10 wracamy do siebie i do rodzicow tz przyjedziemy dopiero na święta [emoji4] mam nadzieje ze nie wybrzuszy mnie wtedy jeszcze za bardzo zeby nie bylo ze od wejscia wszyscy beda wiedziec co jest grane [emoji14]

reklama
Dzień dobry :-)
Jak wam minęła noc..u mnie masakra,mała się darła przez godzinę,nie wiadomo czemu..a potem przez resztę nocy tak się kręciła że xnowu wylądowała u nas w lozku:-\
Wasze maluchy też się tak krecily w nocy jak się naucxyly nowych rzeczy?np obracanie się albo raczkowanie itp...slyszalam że niektóre śpią na stojąco haha...moja miedawno opanowała obroty brzuch plecy....i od 3tyg jest horror w nocy..co ona wyprawia.. łóżeczko dla niej za małe albo walnie w szczebel głową albo noga gdzieś utknie..a po naszym lozku to całym jeździ,my z mężem w kaciku ściśnięci

Do góry