Dzisiaj moja Kaja wstała o 6:20 szczęśliwie Liwia poszła do przedszkola więc cokolwiek ogarne. Szafa stoi także muszę wypakować pudła w końcu. Jak u Was nocka? U nas cała przy cycu i jeszcze Liwusia przyszła do nas spać także w ścisku i jeszcze karmiac. Czas na kawę i zobaczymy jak to wszystko dzisiaj wyjdzie
reklama
@Ozdoba26 może i dobrze że daleko bo moja kawa działa demotywujaco i też nic nie zrobisz jak ja krzątam się po domu i nic to nie daje niestety... Dzisiaj nie mam weny na nic. Chyba dzisiaj zrobimy ognisko i chociaż będzie mniej skrawkow drewna na podwórku... Dawno nie miałam takiego
lenia straszne to
lenia straszne to
Ech....fatalnie..po lekarzu niż mi wszystkiego się odechciało...okazało się że małej główka za szybko przyrasta..:'( . Nie myślę o niczym innym teraz,w środę idę do neurologa...wczoraj cały dzień przeplakalam...planów na weekend było dużo ale wszystko straciło sens..wypije kawę i postaram się wziąć za robotę żeby zająć myśli ale...co spojrzę na lene to myślę odrazu o tym :'(
Powodzenia u lekarza u nas słoneczko świeci ale ewidentnie.wieje jak diabli. Ja się nie mogę zebrać do porządków coś za to wcinam właśnie lody jak ktoś ma ochotę to zapraszam na pyszną kawę z ekspresu i lody jagodowo waniliowe
Cholera ani kawy nie piję, ani lodòw nie jem. Tylko wodne jak coś
ooojjj biedna , wierzę,że bedzie dobrze ...musi. Nie napiszę nie martw się bo wiem ,że się nie da. :/Ech....fatalnie..po lekarzu niż mi wszystkiego się odechciało...okazało się że małej główka za szybko przyrasta..:'( . Nie myślę o niczym innym teraz,w środę idę do neurologa...wczoraj cały dzień przeplakalam...planów na weekend było dużo ale wszystko straciło sens..wypije kawę i postaram się wziąć za robotę żeby zająć myśli ale...co spojrzę na lene to myślę odrazu o tym :'(
Mnie troszkę nie było ,jakaś taka nieswoja byłam i bòl brzucha mi dokucza. Dziś piękna pogoda była ,oby tak dalej .. Dzisiaj dla ogólnej poprawy nastroju przeglądam allegro i wybieram co chcę zamówić hih. Mój chyba musi dwie zmiany wziąść
reklama
Podziel się: