reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie sama,ale samotna:-(

@K8y szagòwki to kopytka :) Pochodzę z Wielkopolski tak u nas się mòwi. Nie raz sie zapominam hihi. Znajomi jak byłam u nich w Szczecinie od razu powiedzieli ,że nie da sie ukryć ,że wychowałam się w Wlkp. Dużo osòb zwraca uwagę i się pyta ,albo od razu mòwi ,że ja nie tutejsza.

reklama
@Ewa87 u mnie kopytka lubię tylko ja bo mąż to kręci nosem chyba że są takie drobne jak gnocchi to wtedy jest ok. Dzisiaj eksperymentalnie robię właśnie spaghetti z pesto zielonym zobaczymy co z tego wyjdzie:p orłem zdecydowanie nie jestem w kuchni:p może kiedyś zapisze się na jakiś kurs gotowania bo u nas non stop to samo jest

Zrobiłam i jest pyszne:p normalnie nie spodziewałam się że coś z tego wyjdzie:p poczekam jeszcze na opinię małzonka może mu posmakuje:)

Zrobiłam i jest pyszne:p normalnie nie spodziewałam się że coś z tego wyjdzie:p poczekam jeszcze na opinię małzonka może mu posmakuje:)
Przyznaje się bez bicia ,że pesto nie cierpię, wolę carbonara :p ,ale Twoje z chęcią bym posmakowała :)

Podbrzusze mnie boli znowu ,kolejny podejrzany objaw i marudze hih. Mój mi herbatkę zrobił ,wtule się i jakiś filmik będę na wieczór szukać ,jak młodzi pójdą nyny to będzie można w spokoju obejrzeć.. komedie oczywiście chociaż większość już widziałam :)

Boże..obejrzec w spokoju film...marzę o tym
Jedyne co oglądam to przyjaciele po raz 134678. Chyba dlatego że znam na pamięć i nawet jak jestem zajęta to nic mi nie umknie:p

Z seriali polecam "gotowe na wszystko" a jak ktoś lubi seriale kryminalne to "Dexter" albo medyczne to "siostra Jackie":)

Z seriali polecam "gotowe na wszystko" a jak ktoś lubi seriale kryminalne to "Dexter" albo medyczne to "siostra Jackie":)
Dextera mecze obecnie 5raz [emoji14]
A na pamiec to znam pamietniki wampirów i the originals [emoji3] niecierpliwie czekam na nowy serial tak jakby kontynuację tych dwóch, premiera juz niedlugo [emoji3]

Jak wam mija wieczor ? Moj mlody wlasnie wcina kolacyjke i zaraz idze spać [emoji4] a ja pewnie jakis film z tztem i jego mama i tez potem wyspac sie [emoji3]
Umowilam dzis wizyte u gin, mam nadzieje ze jak pojde to wszystko bedzie dobrze [emoji4][emoji120]

reklama
Dextera mecze obecnie 5raz [emoji14]
A na pamiec to znam pamietniki wampirów i the originals [emoji3] niecierpliwie czekam na nowy serial tak jakby kontynuację tych dwóch, premiera juz niedlugo [emoji3]

Jak wam mija wieczor ? Moj mlody wlasnie wcina kolacyjke i zaraz idze spać [emoji4] a ja pewnie jakis film z tztem i jego mama i tez potem wyspac sie [emoji3]
Umowilam dzis wizyte u gin, mam nadzieje ze jak pojde to wszystko bedzie dobrze [emoji4][emoji120]
Oo tak ,tak też czekam na kontynuację. Klaus echh.. uwielbiam te seriale <3

Godzinę gadalam z przyjaciółką przez telefon ,dzieci już filmik i spać do siebie ,a My swój filmik zaczniemy ;) Tylko ten brzuch echh... dokucza.

Do góry