reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie sama,ale samotna:-(

@Ozdoba26 moja też dzisiaj szalała. Spała całe 20min z czego 10min na rękach:/ teraz pobawiła się samodzielnie na macie to posprzątałam salon z grubsza.

@Kaamilaaa będzie dobrze zobaczysz:) ja to obie ciaze wymiotowałam całe miałam ślinotok taki że dopiero mi przebarwienia wokół ust zeszły (4 miesiące po porodzie) i generalnie nie byłam w stanie funkcjonować normalnie. Nie wazne co i jak i ile zjadłam lądowało w toalecie. Masakra. Wazne że mam to już za sobą.
Moja to się dziś wsciekla,już mnie do szału doprowadza...a najgorsze że pada i nie moge iść na spacer

reklama
I mi pęka,chyba przez pogodę . Ja wkoncu wyszlam na ten spacer bo moja w domu to w życiu nie zaśnie, dobrze że narazie nie pada, najgorsze że robota w domu cxeka,za godzinę syn ze szkoły wraca a ja obiadu nie mam:-\

@Ozdoba26 zawsze można jakieś pierogi albo pyzy kupić mrożone... Czasem trzeba się posiłkowac gotowymi wyrobami. Ja dzisiaj robię spaghetti bo od tygodnia.dobrze je tylko pies:p mamy szczeniaka owczarka niemieckiego któremu gotuję codziennie mięso żeby się dobrze rozwijał a mała cholera nie chce jeść suchego

Nie ma za co:) na weekend coś muszę pomyśleć na obiad bo starsza to typowy niejadek i muszę się nagimnastykować żeby coś zjadła:/ najlepiej na dwa dni żeby nie stać przy garach.
Na razie obiad w lesie bo Kaja postanowiła że po niecałej godzinie spania teraz będzie spała na mnie i tak jestem uziemiona a moja gwiazda śpi przytulona do mamy:
15385648991191877610525.jpg

Załączniki

• 15385648991191877610525.jpg
    15385648991191877610525.jpg
    428,8 KB · Wyświetleń: 221
Ooooo jak slodko :-):-):-):-)a moja oczywiście też już dawno wstala więc teraz gotujemy razem spaghetti :-):-):-)
U mnie też syn marudzi,że tego nie,tamtego nie..i też muszę wymyslac żeby zjadł bo to mały sportowiec:-):-)więc śmieciowe żarcie tylko czasem haha

Cześć dziewczyny [emoji3] ja wlasnie kończę moja bardzo słaba kawke i zaraz zaczynamy zabawy z mlodym [emoji6]
Dzis musze umowic sie do mojej gin, a jakos stresuje sie czy wszystko bedzie dobrze [emoji849] nie mam zadnych objawow ciazy i swiruje [emoji849]

Jak bylo u was w ciazy ? Kiedy mialyscie pierwsze objawy ?

Będzie dobrze :) Ja to w obydwòch przypadkach od razu wiedziałam ,że jestem w ciąży z synem właśnie to palenie odrzucało mnie, chęć na słodycze. U mnie to nie spotykane ,teraz mam podobnie i dlatego stres ;) Przy còrce za to nie chęć do jedzenia ,na początku bardzo schudłam. Za to moja siostra na pocieszenie nie wiedziała dwa razy do 3 miesiąca, no praktycznie 3 bo jedna pozamaciczna skończyła sie nie ciekawie. Dziwiłam sie jakim cudem mogła ominąć ,ale nic poza lekkim zmeczeniem nie było oznaką. Miała krwawienia co pomyliła z miesiaczką. Każda z Nas ma inaczej i każda ciąża inna :D

@Ozdoba26 wspolczuje... Moja Kajka zasnęła w końcu od 9:10 niech śpi i 3h bo serio głowa mi pęka dzisiaj:(
Kaja :D takie imię jak będe mieć córeczkę chcemy z moim. Strasznie Nam się podoba <3
Ślicznie śpi ...słodziak

Ooooo jak slodko :-):-):-):-)a moja oczywiście też już dawno wstala więc teraz gotujemy razem spaghetti :-):-):-)
U mnie też syn marudzi,że tego nie,tamtego nie..i też muszę wymyslac żeby zjadł bo to mały sportowiec:-):-)więc śmieciowe żarcie tylko czasem haha

Ja mam sos od wczoraj ,mòj zrobił wieczorem ..dobrze gotuje i wykorzystuje nie raz hihi. Mògł sie nie zdradzać ze swoim talentem :D Moje to się śmieje kluskowe dzieci makarony ,pierogi, szagòwki mogli by codziennie.

reklama
Do góry