reklama
melonowa89
Fanka BB :)
Jolka6621
Maagsiaa- śliczna ta lampa!:-)
kaskaleczna
śliczne...... normalnie jak z obrazka maagsia oby tak dalej, rób wzorcowy pokoik i za mnie bo ja jeszcze troszkę poczekam na dobudówkę i pokoik dla szkraba będę podpatrywać jak u Ciebie jest taki księżniczkowy pokój
Dziękuję dziewczyny, tak bardzo się cieszę z każdej rzeczy kupionej do Naszego mieszkania, tyle czasu mnie męczył ten remont, ale nareszcie już widać efekty! Będę wrzucać fotki systematycznie
Dziś przywieźli mebelki do Milenki, sofę i narożnik do dużego pokoju. Zdenerwowałam się masakrycznie, bo "zapomnieli" o komodzie, za którą również zapłaciliśmy. Dziś zapłaciłam za dowóz 79zł i nie zamierzam płacić jeszcze raz za ich pomyłkę...
Dziś przywieźli mebelki do Milenki, sofę i narożnik do dużego pokoju. Zdenerwowałam się masakrycznie, bo "zapomnieli" o komodzie, za którą również zapłaciliśmy. Dziś zapłaciłam za dowóz 79zł i nie zamierzam płacić jeszcze raz za ich pomyłkę...
Jolka6621
Akilegna- śliczny pokoik! też bym chciała osobny dla mojego synka, ale póki co nie mam warunków
reklama
kaskaleczna
akilegna super! mój synek narazie z nami w pokoju zamieszka......za kilka lat też mu pokoik zrobię