reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie ma to jak w domu... czyli nasz kącik wnętrzarski

magsiaa ale Ci super:)) marzy mi się oddzielny pokoj dla malenstwa gdzie bedzie mnostwo miejsca na jego ciuszki i kanapa gdzie mozna wygodnie karmic...szczesciara!!!:-):-)

reklama
Anoula jestem strasznie szczęśliwa, że Milenka będzie miała swój kącik :)

A oto nowa lampa Milenki :)
DSC01906.jpg

Załączniki

• DSC01906.jpg
    DSC01906.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 113
śliczne...... normalnie jak z obrazka maagsia oby tak dalej, rób wzorcowy pokoik i za mnie bo ja jeszcze troszkę poczekam na dobudówkę i pokoik dla szkraba:) będę podpatrywać jak u Ciebie jest;) taki księżniczkowy pokój

Dziękuję dziewczyny, tak bardzo się cieszę z każdej rzeczy kupionej do Naszego mieszkania, tyle czasu mnie męczył ten remont, ale nareszcie już widać efekty! :) Będę wrzucać fotki systematycznie :)
Dziś przywieźli mebelki do Milenki, sofę i narożnik do dużego pokoju. Zdenerwowałam się masakrycznie, bo "zapomnieli" o komodzie, za którą również zapłaciliśmy. Dziś zapłaciłam za dowóz 79zł i nie zamierzam płacić jeszcze raz za ich pomyłkę...

I ja się chciałam pochwalić w końcu skończonym pokoikiem naszej małej :happy2:100_0594.jpg100_0595.jpg100_0596.jpg
P.S nie zwracajcie uwagi na stertę ciuchów do prasowania :-p

Załączniki

• 100_0594.jpg
    100_0594.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 152
  • 100_0595.jpg
    100_0595.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 156
  • 100_0596.jpg
    100_0596.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 150
reklama