reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

reklama
Ja jestem po biochemicznej z maja, ale beta nie była wysoka tylko 10, 2 dni później okres przyszedł potwierdzone badaniami z krwii, jak dotąd na razie cisza...

Hej! Czy są dziewczyny po biochemicznej? Ja teraz po okresie zaczynam starania. Ktos tez? 😊
Ja miałam biochemiczną rok temu w marcu. Cykl później zaszłam ponownie w ciążę i choć z masą problemów to ją donosiłam do 37tc. Synek ma już 8 miesięcy niestety w lutym znowu była biochemiczna. Okazało się, że mam mthfr C677t oraz PAi homozygotyczną. Od starań acard i od pozytywnego testu heparyna przy kolejnej ciąży ale starać zaczniemy się dopiero za kilka miesiecy. Polecam sprawdzic b12, kwas goliowy i homocysteine (musi byc miedzy 6 a 8). Ja chcialam zrobic pakiet na trombofilie z testdna.pl juz po 1 biochemicznej ale zamkneli granice, byl problem z dowozem paczek i niestety tego nie zrobilam. Ale polecam sprawdzic bo ja chyba cudem donosilam synka. Mialam objawy zakrzepicy niestety.

reklama
U mnie minęły 3 miesiące od biochemicznej i na razie cisza... Mam cichą nadzieję że do grudnia się uda