reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatywny test ciążowy a stosunek w owulacje

Ja właśnie miałam gorsze miesiące... Może nie nadaje się do korporacji... A niestety kolejna praca która znalazłam to też korporacja.. jak tam pracowałam to doszło do tego że zaniknela mi @ ze stresu. Boje się teraz ze przez to się zaburzył cały cykl i starania będą przez długi czas na marne
Współczuje. Mnie ogarnia raz na czas stres taki, ze po nocach nie śpię. Później nie funkcjonuje w dzień, bo jestem niewyspana iii złość, irytacja, wręcz wkurw. No czasem aż szkoda gadać ;)
Ja od roku pracuje z domu. Ma to swoje plusy i minusy. Śpię koło kompa i mam wrażenie ze z roboty nie wychodzę , a raczej ze moja głowa jest ciagle w pracy. 🤦‍♀️ . Powiem Ci ze mam teraz taki czas, Że ostatni raz na spacerze byłam 5 dni temu.. nic mi się nie chce. Próbuje jakoś zwalczyć tego lenia i dziś ogarnęłam chatę .. uważam ze powinnam otrzymać medal!

reklama
Współczuje. Mnie ogarnia raz na czas stres taki, ze po nocach nie śpię. Później nie funkcjonuje w dzień, bo jestem niewyspana iii złość, irytacja, wręcz wkurw. No czasem aż szkoda gadać ;)
Ja od roku pracuje z domu. Ma to swoje plusy i minusy. Śpię koło kompa i mam wrażenie ze z roboty nie wychodzę , a raczej ze moja głowa jest ciagle w pracy. 🤦‍♀️ . Powiem Ci ze mam teraz taki czas, Że ostatni raz na spacerze byłam 5 dni temu.. nic mi się nie chce. Próbuje jakoś zwalczyć tego lenia i dziś ogarnęłam chatę .. uważam ze powinnam otrzymać medal!
Daje 🏅!!

Zdałam sobie sprawę że mam nieregularne miesiączki. Październik 26, listopad i grudzień po 27, styczeń 29, luty nie pamiętam, marzec 35 dni. Będzie mi ciężko ustrzelić. Ostatnią próba była poparta testem owulacyjnym, obserwacja śluzu, bólem jajnika po lewej stronie. Po próbie w 'dzien owulacji' była poprawka 2 i 4 dni później. Dziś TEORETYCZNIE powinnam dostać @. Wczoraj robiłam test- negatywny.

Boje się że przez moje nakręcanie się i czekanie będzie lipka

Ej laski nie uwierzycie 🙈🙈🙈 dzisiaj test bez wątpienia pozytywny. 5 lat i sie udało??? Dzisiaj lecę na bete przed pracą trzymajcie kciuki ❤🙈 martwia mnie tylko plamienia, ale może jestem jedna z nielicznych gdzie zdarza się plamienie implantacyjne 🙈 przexiez to jest cud ❤ musiałam się Wam pochwalić 🙈

Ej laski nie uwierzycie 🙈🙈🙈 dzisiaj test bez wątpienia pozytywny. 5 lat i sie udało??? Dzisiaj lecę na bete przed pracą trzymajcie kciuki ❤🙈 martwia mnie tylko plamienia, ale może jestem jedna z nielicznych gdzie zdarza się plamienie implantacyjne 🙈 przexiez to jest cud ❤ musiałam się Wam pochwalić 🙈
super, daj znać jaki wynik bety. I może od razu zbadaj sobie progesteron bo od jego niskiego poziomu możesz mieć plamienia

Super ,lecz na bete I zrob tez progesteron ,I jak będziesz mieć wynik to dzson do lekarza , plamienie się zdarza ,ale nie ma co lekceważyć

Gratulacje :-)

Cześć :)
Rozpoczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Ostatnią miesiączkę miałam 23 marca. Niestety była ona opóźniona o ponad tydzień przez ogrom stresu jaki miałam z powodu pracy. 2 kwietnia zrobiłam test owulacyjny, wyszedł pozytywny. Dzień później pojawił się obfity, szklisty śluz, ból w lewym boku (podejrzewam że jajnika) i w tym dniu odbył się stosunek. Wczoraj robiłam test strumieniowy o czułości 10, nic nie wyszło. Nie było żadnego krwawienia impla. jedynie po kilku dniach od stosunku bolało mnie bardzo lekko podbrzusze i po obu stronach, tak jakby jajniki. Czekać jeszcze, czy stracić nadzieję ? Partner jest trochę zawiedziony, ale sądzi, że test jest zrobiony za wcześnie. Kiedy najlepiej go zrobić ? Polecacie jakaś sprawdzona firmę ?
Duza role odgrywa tez jakosc i ilosc plemnikow u twojego mezczyzny. Jak juz wspomniala tu ktoras z kolezanek nie zawsze stosunek w trakcie owulacji owocuje ciaza.
Tak czy inaczej powodzenia 💋💕

reklama
Duza role odgrywa tez jakosc i ilosc plemnikow u twojego mezczyzny. Jak juz wspomniala tu ktoras z kolezanek nie zawsze stosunek w trakcie owulacji owocuje ciaza.
Tak czy inaczej powodzenia 💋💕
Niestety już dwie nieudany próby za mną , boje się że to przez chroniczny stres z którym się borykam....