Mama23?????
Fanka BB :)
Rano z porannego moczu podobno jest najbardziej wiarygodny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rano moze okazac sie kreska mocniejsza . Nie chce ci robic super nadziei ale jak masz mozliwosc to ka twoim miejscu lecialabym i robila kolejny rano od razu jak wstaniesz . Moze ktos jeszcze inny sie wypowie to zobaczyszTen zrobiłam godzinę temu. I od razu tu napisałam,bo nie chcę już ciągle ględzić bliskim..więc przyszłam tu szukać porady
Nie musi rano kreska mocniejsza, ale ta wystarczajaco świadczy o ciąży, zrób bete lub poczekaj i umow sie do lekarza gdzieś za 2 tygodnie jeśli nie miałaś poronien ani wskazanych żadnych leków. Jesli chcesz rano to zrob test, nawet teraz by ci mógł wyjść. Ja mialam duzo bledsza i zasypia kolo mnie syn.Ten zrobiłam godzinę temu. I od razu tu napisałam,bo nie chcę już ciągle ględzić bliskim..więc przyszłam tu szukać porady
Nie ma sensu robić więcej testow, jeżeli nie możesz zrobić bety. Zostaje Ci umówić się do gina na za 2 tygodnie i czekaćTen zrobiłam godzinę temu. I od razu tu napisałam,bo nie chcę już ciągle ględzić bliskim..więc przyszłam tu szukać porady
Gratuluję!Nie wytrzymałam i powtórzyłam test rano.
W poniedziałek zadzwonię do mojego ginekologa zapytać,czy mogę u niego chociażby prywatnie zrobić pobranie krwi na betę. Nie spodziewam się pozytywnej odpowiedzi, ale chociaż spróbuję
Aż się boję podziękować.Gratuluję!
Aż się boję podziękować.
W poprzednim cyklu była bardzo się cieszyłam na dwie kreski, wszystko rozmkminialam i planowałam, a gdy okazało się, że to biochem, to się załamałam.. chyba dopóki nie pójdę do lekarza, nie zaznam spokoju
Tym bardziej, że w pierwszej ciąży (4 lata temu ) kreska była intensywna i objawy ciążowe też.
W tej ostatniej objawy skąpe i kreska biedna, i okazała się biochem.
Teraz też kreska słaba i objawów ciążowych zero. Więc już sobie w głowę kładę, że pewnie gowno z tego będzie
Najgorsze to te czekanie..