To jest wzrost o ponad 75% więc jest w normie. Czy mógłby być wyższy? Jasne, ale to nie zmienia faktu że na daną chwilę wszystko wygląda ok, ani nie gwarantuje, że jakby było wyżej to na pewno byłoby lepiej. Wiem, że stres i niepewność i milion myśli (często negatywnych) to coś co ciężko wyrzucić z głowy ale te negatywne emocje po prostu nie pomagają. Trzymam kciuki i może pomyśl o zmianie gina jeśli masz taką możliwość. Może jakiś polski przyjmuje niedaleko prywatnie?Mam.
123
reklama
Jutro będzie ok. Mam nadzieję że ten kolejny wynik Cię uspokoi. Ten gin jakiś dziwny, poważnie. Przecież beta rośnie czyli ciąża jest, wczesna i się rozwija...co to za podejście...Spróbuj też proga zrobić.Tak jak pisałam, mieszkam w Niemczech i tu nie można zrobić sobie badań do krwi ot tak. Tą betę, pomimo, że opłacałam prywatnie, robiłam u ginekologa i musiałam wyprosić.
Dziś powiedział mi, że ten wynik nic nie mówi, bo to może być bardzo wcześnie ciaza, albo tylko biochemia. I że kolejnej bety robić mi nie będzie, bo to nie ma sensu, ale jak nie dostanę okresu to zaprasza na usg za tydzień lub 10dni.
Dzwonilam do rodzinnego, czy mogę odpłatnie betę zrobić u niego, powiedział, że zadzwoni do laboratorium i się dowie o koszta i może u niego będę mogła.
To lepiej dziś czy jutro??
Mama23?????
Fanka BB :)
Jutro lepiej.Pisalas ze mialas krwawienie poronne czyli tak naprawde to nie byla typowa miesiaczka . Wydaje mi sie ze przez to wszystko sie poprzesuwalo I stad ciaza teraz moze byc mlodsza . Jak jest tylko przyrost bety to jest dobrze . Jutro jak dasz rade to zrob kolejna jak bedzie kolejny przyrost to za tydzien czy te 10'dni do ginekologa na kontroleTak jak pisałam, mieszkam w Niemczech i tu nie można zrobić sobie badań do krwi ot tak. Tą betę, pomimo, że opłacałam prywatnie, robiłam u ginekologa i musiałam wyprosić.
Dziś powiedział mi, że ten wynik nic nie mówi, bo to może być bardzo wcześnie ciaza, albo tylko biochemia. I że kolejnej bety robić mi nie będzie, bo to nie ma sensu, ale jak nie dostanę okresu to zaprasza na usg za tydzień lub 10dni.
Dzwonilam do rodzinnego, czy mogę odpłatnie betę zrobić u niego, powiedział, że zadzwoni do laboratorium i się dowie o koszta i może u niego będę mogła.
To lepiej dziś czy jutro??
Rodzinny zaprosił na betę dziś, bo jutro nie pobierają krwi.
Więc zrobię już dziś. Oczywiście odpłatnie.
Co ciekawe, powiedzieli mi tutaj, żebym w końcu zmieniła ginekologa, bo ten ma bardzo zle opinie i że jemu to w ogóle powinni odebrać prawo zawodu. I dala mi namiar na ponoć dobrego ginekologa. Trochę dalej, no ale zawsze coś.
Więc zrobię dziś tą trzecią betę.
Poprzednie bety robiłam pierwszą o 9.30 i następną dwa dni później o 9ej.
Co ciekawe, powiedzieli mi tutaj, żebym w końcu zmieniła ginekologa, bo ten ma bardzo zle opinie i że jemu to w ogóle powinni odebrać prawo zawodu. I dala mi namiar na ponoć dobrego ginekologa. Trochę dalej, no ale zawsze coś.
No i super!. Trzymam kciuki. Zawsze możesz porównać 1szą betę z 3cią. A zmiana gina to super pomysł!Rodzinny zaprosił na betę dziś, bo jutro nie pobierają krwi.
Mama23?????
No widzisz u innego ginekologa moze okazac sie ze ciaza sie rozwija prawidlowo tylko jest wczesna . To dobrze ze masz namiary na innego bo tamten to dramat z jego podejsciem do pacjentkiRodzinny zaprosił na betę dziś, bo jutro nie pobierają krwi.
Tamten ginekolog ma specyficzne podejście do ciąż. Jego teoria to że ciaza jest jak jabłko. Jak jabłko nadgniłe, to i podlewanie jabłonki nic nie da.No widzisz u innego ginekologa moze okazac sie ze ciaza sie rozwija prawidlowo tylko jest wczesna . To dobrze ze masz namiary na innego bo tamten to dramat z jego podejsciem do pacjentki
Pierwsza ciążę u niego prowadziłam i ogółem było ok, no ale ciaza była okej, więc w sumie to i bez ginekologa by się obeszło heh.
No nic, niezależnie od rozwoju obecnej ciąży, zmienię ginekologa, bo ten brak empatii o takie pozostawienie spraw losowi tu mnie rozwala
Mama23?????
No dokladnie , nie ktore rzeczy mogl zostawic dla siebie liczac ze nie ma pewnosci czy jest cos nie tak . Tak jak pisalam ze mogly ci hormony po tym krwawieniu wszystko pozmieniac . Zobaczysz jaki teraz bedziesz miec przyrost . Nie spada wiec chyba to nie biochemiczna . Mysle ze dzisiaj bedzie znow wzrost . Trzymam kciukiTamten ginekolog ma specyficzne podejście do ciąż. Jego teoria to że ciaza jest jak jabłko. Jak jabłko nadgniłe, to i podlewanie jabłonki nic nie da.
Pierwsza ciążę u niego prowadziłam i ogółem było ok, no ale ciaza była okej, więc w sumie to i bez ginekologa by się obeszło heh.
No nic, niezależnie od rozwoju obecnej ciąży, zmienię ginekologa, bo ten brak empatii o takie pozostawienie spraw losowi tu mnie rozwala
Mama23?????
A jakbys dzisiaj robila bete to o ktorej mniej wiecej wynik ?
reklama
Będzie jutro o 9ej rano wynikA jakbys dzisiaj robila bete to o ktorej mniej wiecej wynik ?