angeliskax
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Załamać się idzie jak się czyta takie "kwiatki"Ja jeszcze poszłam w ciąży na 3 usg. Specjalista od tego. No i tak mi się ta babka spodobała że chciałam już ostatnie tygodnie spędzić u niej bo raz że blisko miałam dwa że taniej. Zaprosiła mnie za dwa tygodnie do siebie. Ok, poszłam. I co? Nagle tego dnia dziecko nie miało mozdzka dwa tyg temu miało a nagle nie ma. Jezu, jak ja się splakalam! Wysłała mnie na szpital. Wytrzymałam tylko jeden dzień - wszyscy mówili że przecież jest w porządku, ale poczekają na specjalistę który ma mnie zbadać. Miałam mieć ocenę OUN. Wypisałam się na żądanie, bo lekarz który miał być u mnie następnego dnia powiedział że przyjdzie za tydzień. Poszłam do niego prywatnie, ale nie zapłaciłam za te badanie które kosztuje 1000 tylko zrobiłam jeszcze raz usg 3 trym. I on pokojarzyl fakty widząc moje nazwisko (bo lekarka do niego dzwoniła żeby mnie przyjął jak najszybciej) - i się spytał czy to ja. No więc powiedziałam że tak. Jak się dowiedział z jakim problemem mnie wyslala to się zaczął śmiać ale na początku mnie przeprosił bo to jego znajoma dobra mimo to.. Jak to określił "popi**dolilo ją"
Ja mam ochotę taka skargę złożyć... albo iść do niej z synem i spytać ja czy on wygląda na chorego
Mam.@kafecka I co masz wynik ?
To podnioslo sie . Ja bym nie sluchala tego ginekologa tylko za 48 h zrobila kolejny przyrost . Bez powodu beta by nie roslaMam.
123
jest prawidłowyMam.
123
Tak jak pisałam, mieszkam w Niemczech i tu nie można zrobić sobie badań do krwi ot tak. Tą betę, pomimo, że opłacałam prywatnie, robiłam u ginekologa i musiałam wyprosić.To podnioslo sie . Ja bym nie sluchala tego ginekologa tylko za 48 h zrobila kolejny przyrost . Bez powodu beta by nie rosla
Jutro lepiejTak jak pisałam, mieszkam w Niemczech i tu nie można zrobić sobie badań do krwi ot tak. Tą betę, pomimo, że opłacałam prywatnie, robiłam u ginekologa i musiałam wyprosić.
Dziś powiedział mi, że ten wynik nic nie mówi, bo to może być bardzo wcześnie ciaza, albo tylko biochemia. I że kolejnej bety robić mi nie będzie, bo to nie ma sensu, ale jak nie dostanę okresu to zaprasza na usg za tydzień lub 10dni.
Dzwonilam do rodzinnego, czy mogę odpłatnie betę zrobić u niego, powiedział, że zadzwoni do laboratorium i się dowie o koszta i może u niego będę mogła.
To lepiej dziś czy jutro??