Opowiem, ale jak wrócę do domu, bo z takiej bladej kreski jestem właśnie w 12tc i czekam na prenatalne przed gabinetem )Jest Pani pewna? Opowie Pani jak to było dokładnie u Pani? Bardzo bym się cieszyła jeśli naprawdę po takich objawach co Pani potwierdziła był by to maly bąbelek
reklama
Wczesna ciąża u mnie było identycznie. Gratulacje
Gratuluję naprawdę czekam na odpowiedź od Pani na ten tematOpowiem, ale jak wrócę do domu, bo z takiej bladej kreski jestem właśnie w 12tc i czekam na prenatalne przed gabinetem )
I życzę wszystkiego dobrego
A plamienie 10 dni od owulacji ale było krótkie i zauważałam tylko 2 razy przy sikaniu moze być też objawem ciąży powiem ze jak wtedy mialam to pierwsze plamienie to myślałam że mi piękna piersiMiałam nawet mniejsza dla mnie ciaza
jasani
Fanka BB :)
A owulację miałaś potwierdzoną monitoringiem? Skąd pewnośc kiedy była?A plamienie 10 dni od owulacji ale było krótkie i zauważałam tylko 2 razy przy sikaniu moze być też objawem ciąży powiem ze jak wtedy mialam to pierwsze plamienie to myślałam że mi piękna piersi
No nie ma pewności po prostu pytam może mial ktoś podobna sytuacjeA owulację miałaś potwierdzoną monitoringiem? Skąd pewnośc kiedy była?
jasani
Cykle masz regularne? Może to plamienie, które miałaś to była własnie owulacja? Dla mnie ten test jakiś dziwny. Niby cos na nim widać, ale taka cieńka ta kreseczka.No nie ma pewności po prostu pytam może mial ktoś podobna sytuacje
Tak cykle mam regularne co 28 dniCykle masz regularne? Może to plamienie, które miałaś to była własnie owulacja? Dla mnie ten test jakiś dziwny. Niby cos na nim widać, ale taka cieńka ta kreseczka.
Pierwszy raz mi się zdarzyło ze mialam plamienie właśnie takie i było widoczne tylko 2 razy,dlatego mnie to tak zaciekawiło
Chce_byc_mama_wielu
Normalnie napisałabym, że pozytyw. Ale już tyle miałam testów z rosmana i miałam bladziutkie kreseczki i to nie ciąża albo kiedyś taką.podobna kreska na innym teście mi wyskoczyła i już myślałam, że się udało a to nic, ale tylko raz tak miałam, a testów naprawdę sporo robiłam w życiu. Jak już byłam w ciąży, to te z rosmana wychodziły grube krechy, a inne słabo widoczne powtórz test z rana i może za dwa dni albo zrób betę. Powodzenia
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wczesna ciąża u mnie było identycznie. Gratulacje
A jak się okaże, że to nie ciąża, to co? Przeprosisz za gratulacje?
@Wisniaa123 nie ma co opierać się na historiach innych dziewczyn, chcesz mieć pewność, czy jesteś w ciąży czy nie, to idź oznacz betę, będzie najpewniejsza informacja