reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatywne czy pozytywny

Czekam tylko ze druga kreska wyszła. Mi po 3 minutach
Te testy są o dupe rozbić. Mi kiedyś wyszedł pozytywnie falszywy ale miałam o wiele słabsza niż w tym co dzisiaj wysłałam ale była. Miałam wgl zrobić od razu betę, no ale praca i, brak czasu i nie wytrzymalam i zrobiłam płytkowy i też będę rozkminiac do wtorku. Tobie już nie dużo zostało do 17 więc życzę żeby udało się 😘

reklama
Te testy są o dupe rozbić. Mi kiedyś wyszedł pozytywnie falszywy ale miałam o wiele słabsza niż w tym co dzisiaj wysłałam ale była. Miałam wgl zrobić od razu betę, no ale praca i, brak czasu i nie wytrzymalam i zrobiłam płytkowy i też będę rozkminiac do wtorku. Tobie już nie dużo zostało do 17 więc życzę żeby udało się 😘
Kochana będę miała wynik bety dam znać xd

Ej a w moim przypadku jak betę z krwi dopiero w wtorek będę robić to może zrobić dziś drugi płytkowy i stwierdzić czy tamten się nie pomylił? Jak myślicie?

Ej a w moim przypadku jak betę z krwi dopiero w wtorek będę robić to może zrobić dziś drugi płytkowy i stwierdzić czy tamten się nie pomylił? Jak myślicie?
Czy okres Ci sie spóźnia? Ilu dniowe masz cykle oraz kiedy byla owulacja?jeśli juz powtarzać chcesz test to lepiej z porannego moczu niż teraz

Czy okres Ci sie spóźnia? Ilu dniowe masz cykle oraz kiedy byla owulacja?jeśli juz powtarzać chcesz test to lepiej z porannego moczu niż teraz
Drugi wyszedł też z 2 kreskami ale trochę słabszy. Chyba dlatego że już trochę rozcieńczony mocz ale jednak jest. Więc teraz już spokojnie poczekam na betę we wtorek

Załączniki

• IMG_20210205_162112.jpg
    IMG_20210205_162112.jpg
    225,6 KB · Wyświetleń: 236
Słuchajcie, ale druga kreska na teście powinna być widoczna gołym okiem, bez ŻADNEJ obróbki, nic ;)
Według mnie wasze testy są pozytywne, trzymam kciuki :)

A spóźnia Ci się okres? Jakieś objawy?
Jestem 2 dni przed. Cykle 27 dniowe ale tknęło mnie bo piersi mnie bolą cały czas, powiększyły się i te brodawki mam mega duże. A przed okresem nigdy mnie tak nie bolały. Po za tym wydawało mi się że tam na dole jest ciaśniej niż zazwyczaj i mega dużo śluzu. W sumie tyle.

reklama
Jestem 2 dni przed. Cykle 27 dniowe ale tknęło mnie bo piersi mnie bolą cały czas, powiększyły się i te brodawki mam mega duże. A przed okresem nigdy mnie tak nie bolały. Po za tym wydawało mi się że tam na dole jest ciaśniej niż zazwyczaj i mega dużo śluzu. W sumie tyle.
A miałaś może bóle podbrzusza jak na okres? W sensie tym że ciągły ból np cały dzień

Do góry