reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Negatywne czy pozytywny

reklama
Wg mnie tak 😀 chciałabym taki mieć 😘
Mam nadzieję że nie oszukany. Kiedyś mi wyszedł fałszywie dodatni ale w tamtym była o wiele mniej widoczna kreska. Mam nadzieję że teraz wyszedł prawdziwie jak po 20 sec pojawiła się druga. Pójdę na betę ale dopiero we wtorek to zobaczymy mam cicha nadzieję że się udało i powoli mogę się cieszyć

Moje brodawki są wieksze niż 5 zł 😂😂
Podobnie 😂 do tego bolą piersi jak cholera i u mnie dodatkowo co jakiś czas kłucia w brzuchu.. No i oczywiście bóle kręgosłupa na dole. W sumie jakby nie te piersi że się zmieniły to reszta jak przed okresem. Piersi kazały mi wykonać test 😂😂

Tak wyglądają te 4 testy wczorajsze dodaje 2 zdj także z obróbka 🤦‍♀️ jednak coś widać w obróbce

Załączniki

• IMG_20210205_140415.jpg
    IMG_20210205_140415.jpg
    664,4 KB · Wyświetleń: 324
  • IMG_20210205_140432.jpg
    IMG_20210205_140432.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 314
Podobnie 😂 do tego bolą piersi jak cholera i u mnie dodatkowo co jakiś czas kłucia w brzuchu.. No i oczywiście bóle kręgosłupa na dole. W sumie jakby nie te piersi że się zmieniły to reszta jak przed okresem. Piersi kazały mi wykonać test 😂😂
U mnie piersi nie bolą ale kręgosłup i podbrzusze xd

A beta jaka ci wyszła z krwi? Robiłaś?
Ciężko powiedzieć, może to być też testowa kreska. Mi też wychodziła jak za wcześniej testa zrobiłam pierwszego i też mi się wydawało że jest druga i rozkminilam ale stwierdziłam że 3 dni później zrobię drugi i wyszedł taki jak wcześniej w załączniku wysłałam. Poczekaj spokojnie na bete ona będzie już 100 %

reklama
Ciężko powiedzieć, może to być też testowa kreska. Mi też wychodziła jak za wcześniej testa zrobiłam pierwszego i też mi się wydawało że jest druga i rozkminilam ale stwierdziłam że 3 dni później zrobię drugi i wyszedł taki jak wcześniej w załączniku wysłałam. Poczekaj spokojnie na bete ona będzie już 100 %
Czekam tylko ze druga kreska wyszła. Mi po 3 minutach

Do góry