Mamusia2015
Początkująca w BB
Ja teraz co chwilę patrzę na stronę Vitalabo czy wynik jest aż nauczyłam się na pamięć swojego nr loginu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobne objawy właśnie, ale u mnie jeszcze bol brzucha jak przed okresem ale jestem Tez na duphastonie bo jestem po jednym poronieniu. Ale moje testy niestety jeszcze negatywne mam nadzieję że za wcześnie je robię. Cykl 24-26 dniowe. Trzymam kciuki za nasJestem 2 dni przed. Cykle 27 dniowe ale tknęło mnie bo piersi mnie bolą cały czas, powiększyły się i te brodawki mam mega duże. A przed okresem nigdy mnie tak nie bolały. Po za tym wydawało mi się że tam na dole jest ciaśniej niż zazwyczaj i mega dużo śluzu. W sumie tyle.
Według mnie na tym 2 jest cień cieni, ale daj znać co do wyniku bety. Być może dopiero 3 tydzieńMamusie a tu macie bez obroki z lampą błyskowa co sądzicie? Wiem macie mnie dosyć xd
Co jakiś czas kłucia w podbrzuszu i czasami ciągnięcie w macicy a czemu pytasz? Mam już jedno dziecko. I podobne mam bóle jak w pierwszej ciążyA miałaś może bóle podbrzusza jak na okres? W sensie tym że ciągły ból np cały dzień
Pytam bo też już mam jedno dziecko i też tak miałamCo jakiś czas kłucia w podbrzuszu i czasami ciągnięcie w macicy a czemu pytasz? Mam już jedno dziecko. I podobne mam bóle jak w pierwszej ciąży
Dam dam znać xd bo aż sama jestem ciekawa bo dopiero do systemu dali moje badanieWedług mnie na tym 2 jest cień cieni, ale daj znać co do wyniku bety. Być może dopiero 3 tydzień
A masz może widocznie żyłki typowo na brodawce?Pytam bo też już mam jedno dziecko i też tak miałam
Ja dam znać w środę Panie ale mam przeczucie ze się udało i te testy. Nawet przy pierwszej ciąży nie miałam aż tak widocznych.Pytam bo też już mam jedno dziecko i też tak miałam
Trochę. Bardziej ogólnie pojawiły się ogólnie na piersiach. No i to takie mrowienie i ociężale, bolące piersi. I tona śluzu. To mi dało do myślenia że może jednak to ciazaA masz może widocznie żyłki typowo na brodawce?