Mamusia2015
Początkująca w BB
Nie pamiętam nazwy jakie ale są w aptekach o czułości 5ml 10ml 20 ml bo brałam wczrajJeśli beta jest ok 5-10 to nic dziwnego że tam 25 nie wykrył.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam nazwy jakie ale są w aptekach o czułości 5ml 10ml 20 ml bo brałam wczrajJeśli beta jest ok 5-10 to nic dziwnego że tam 25 nie wykrył.
A czy mogę prosić o zdjęcie opakowania, tego o czułości 5Nie pamiętam nazwy jakie ale są w aptekach o czułości 5ml 10ml 20 ml bo brałam wczraj
TakWitam też się dołączę. Czy to pozytywny test?????
Chciałam się upewnić. To mam nadzieję że beta z krwi potwierdzi
Zdecydowanie takWitam też się dołączę. Czy to pozytywny test?????
A który masz dc ?Wynik bety będę mieć o 17
Tylko tak jak pisałam wczoraj 4 testu robiłam o czulosci 5i 10 i wyszły takie jak na zdj a dziś elektryczny o czułości 25ml to wyszło brak ciąży bo pewnie za małe stężenie było
Okres miałam 14 stycznia zawsze mam co 21 dniA który masz dc ?
I w dodatku mam od wczoraj rana ból podbrzusza ciągle i w dodatku bardzo rozlane brodawkiA który masz dc ?
Wg mnie tak chciałabym taki miećWitam też się dołączę. Czy to pozytywny test?????