cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
pewna nie jestem bo rehab tego nie widziala, tylko z mojego opisu wiec licho wie. Czasami mam wrazenie ze on tez przez to ze sie slizga bardzo na panelach sadza doopcie na nozkach, albo jak chce usiasc. Zazwyczaj najpierw sadza posladki na pietach, przewraca bioderka na bok, przeciaga nozki w przod i siada podparty. Nie rozjezdzaja mu sie nozki na boki kiedy ustawia sie w raczki, chyba ze mu sie rozjada bo ma sliskie spodenki a podloga- jak juz pisalam w panelach. Na macie nie ma z tym problemow ;-) tylko tak wlasnie ciezko zeby ustawil sie, jak ja to nazywal w "mostek", tylko tak bardziej kolanka pod brzyszek wsadza, mam nadzieje ze mniej wiecej wiesz o co mi chodzi ;-) Ale nie powiem bo i poprawnie mu sie zdarza. Wiec mam nadzieje ze sie wyrowna i to.
Prawa piastka nadal czesto zaciskana z kciukiem w srodku.
np nawet kiedy chce sie w tych raczkach podeprzec na tylko jednej rece to na lewej spoko, bo cala dlon otwarta, natomiast na prawej ciezko bo zaciska.
Prawa piastka nadal czesto zaciskana z kciukiem w srodku.
![Hmm :hmm: :hmm:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/hmm9kf.gif)