no właśnie nikt się nie chce przyznaćBiegac tak, ale w nocy? ;-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
2 razy w nocy musialam dzisiaj Sarze pampersa przebierac bo przez ten katar non stop chciala pic
o kurcze no ale dobrze, że pije, bo to też katar rozrzedza2 razy w nocy musialam dzisiaj Sarze pampersa przebierac bo przez ten katar non stop chciala pic
sandra1982
Na szczescie to bylo jednorazowe (a i po katarze w ciagu 3 dni sladu nie bylo ;-)).o kurcze no ale dobrze, że pije, bo to też katar rozrzedza
No i po dzisiejszej nocy pielucha suchutka , a spala Sara od 21:00 do 8:00 rano :-)
poprawa, powiedziałabym "drastyczna" nic tylko się cieszyćNo i po dzisiejszej nocy pielucha suchutka , a spala Sara od 21:00 do 8:00 rano :-)
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Sandra, to gratulacje mila taka poprawa u Saruni :-)
My dalej bez pieluch, nawet resztek sie pozbylam juz z domku :-) - oddalam szwagierce, bo ma synka prawie dwuletniego i akurat po Jagodzie beda pieluchy na niego :-)
Jagodzie zdarzaja sie wpadki, ale masakrycznie rzadko - ostatnia poltora tygodnia temu u mojej mamy w nowym lozku i po dlugiej podrozy, wiec mysle, ze po prostu byl maly stres. W tej chwili wstaje w nocy sama jak chce jej sie siusiu i robi na nocniczek, podciaga majty i idze spac dalej. Albo budzi sie nad ranem, przechodzi do nas i spi do rana (tak najczesciej) a siusia tak z dwadziescia minut po przebudzeniu.
My dalej bez pieluch, nawet resztek sie pozbylam juz z domku :-) - oddalam szwagierce, bo ma synka prawie dwuletniego i akurat po Jagodzie beda pieluchy na niego :-)
Jagodzie zdarzaja sie wpadki, ale masakrycznie rzadko - ostatnia poltora tygodnia temu u mojej mamy w nowym lozku i po dlugiej podrozy, wiec mysle, ze po prostu byl maly stres. W tej chwili wstaje w nocy sama jak chce jej sie siusiu i robi na nocniczek, podciaga majty i idze spac dalej. Albo budzi sie nad ranem, przechodzi do nas i spi do rana (tak najczesciej) a siusia tak z dwadziescia minut po przebudzeniu.
sandra1982
Karoo, gratulacje! :-) No prosze jaka Jagodka jest samodzielna :-)
My na noc niestety dalej ciagniemy pampki, bo ten suchy pampers to znowu takak jednorazowa przygoda
Nie wiem czy nie sprobowac kiedys polozyc ja bez - moze sika do pielcuhy, bo wie, ze ja ma i moze sobie na to pozwolic, nie?
W ciagu dnia, na wyjazdy, zakupy itd. chodzi oczywiscie bez pieluchy i czasami jak powie, ze chce siku, a nie ma mozliwosci w danej chwili, to potrafi wytrzymac jakis czas
My na noc niestety dalej ciagniemy pampki, bo ten suchy pampers to znowu takak jednorazowa przygoda
Nie wiem czy nie sprobowac kiedys polozyc ja bez - moze sika do pielcuhy, bo wie, ze ja ma i moze sobie na to pozwolic, nie?
W ciagu dnia, na wyjazdy, zakupy itd. chodzi oczywiscie bez pieluchy i czasami jak powie, ze chce siku, a nie ma mozliwosci w danej chwili, to potrafi wytrzymac jakis czas
sandra spróbuj Sarkę położyć, bez pieluchy podkład pod prześcieradło, wieczorne siku i rozmowa typu: "duża dziewczynka... przedszkole..." itp. na pewno się sprawdzi, tylko na pierwszy raz to może jak na drugi dzień do pracy nie idziesz, żebyś się rano w razie czego nie stresowała przebieraniem łóżka
sandra1982
Zeby nie zapeszac, nie bede sie chwalic ;-), tylko informuje, ze juz 2 noc z rzedu sucha :-) Moze to kwestia, ze zwykle pampki zamienilam jej na pieluchomajtki? I powiedzialam, ze to takie ladne, specjalne majteczki na noc z konikami Pony i szkoda, zeby sie moczyly ;-)
reklama
To ja też, cichutko, żeby nie zapeszyć - koniec z pieluchami!!!
Od dawna pielucha była tylko na noc, ale jakieś 2 tyg temu zaczął budzić się z suchą, od 6 dni śpi więc już tylko w majteczkach. Bezwpadkowo, więc się już cieszę!!!
Od dawna pielucha była tylko na noc, ale jakieś 2 tyg temu zaczął budzić się z suchą, od 6 dni śpi więc już tylko w majteczkach. Bezwpadkowo, więc się już cieszę!!!