reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nauka nocnikowania

i urtował:) prktycznie każda kupa laduje w kibielku lub nocniku:) są jeszcze rozne dni ale wierze ze bedzie dobrze:)

reklama
brawo, brawo:-)

ja już sobie nie wyobrażam przewijania Ami a juz kupy w pampersie...ooooooo nie dziękuję, wystarczy mi czyszczenie nocnika:-p

My to chyba nigdy nie wyrosniemy z pieluch na noc :baffled::sorry2: Codziennie rano pampers jest na wylot przesikany :sorry2: A niby sygnalem, ze dziecko mozna powoli klasc bez pieluchy jest suchy pampers po spaniu :sorry2:Kurde, mam nadzieje, ze do lata jakos sie nauczy :-p

A dzisiaj mama mi dzwonila do pracy, ze Sara po spacerze uparla sie, ze nie sciagnie pieluchomajtek i specjalnie zrobila do nich kupe :baffled: Cofa sie w rozwoju czy co? :baffled::-p

sandra nie martw się, to też pewnie nagle nastąpi jak u nas wszystkich, z nocki na noc się pampera pozbędziecie:tak:

Sandra- nie martw się, u nas to samo, ciągle pielucha na noc. I tylko wtedy... w dzień już od dawna ospieluchowany...
Dwie nocki testowaliśmy spanie bez pieluchy i nie było tak tragicznie, ale jednak u nas na to ciągle za wcześnie...

u nas najśmieszniejsze jest,że mała wogóle nie używała nocnika:-D
zaczęłam ją uczyć jak skończyła 1,5 roku i jakoś jej długo nie przeszkadzaly mokre majtki i kałuża na podłodze, a z kupą to by mogła wtedy pół dnia siedzieć w majtkach
całe lato nic, chociaż jej nie popuszczałam
wkońcu bliska byłam załamania
aż tu na koniec września 2008 niespodzianka, mała bawiła się widerkiem takim małym, palstikowym i nagle do mnie "mama chce siku" ja jej majtki nadół a ona siadła na wiaderko i się wysikała
przez tydzień to był jej kibelek:-D:-D
a później na wc od razu

i od tamtej pory nie zrobi w majtki, nawet w nocy woła zawsze, na spacerze, w sklepie, no wszędzie, a pampersa to nie da sobie wogole założyć

reklama
Mikusia to fjnie:)
u nas nadl raz lepiej raz gorzej,,ale wczoraj to wogole przegiał..3 razy przebierałam go..:(

Do góry