reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Super! Gratulacje dla dziewczynek, bo widze, ze glownie panie upodobaly sobie nocniczki. Dla panow tez gratulacje.
U nas pampersy dalej gora. Po kilku nieudanych probach, dalam spokoj.
Zaczniemy na nowo nauke juz w domu.
mati w ogole nie informuje o swoich potrzebach, nie ma tez jakis swoich rytualow zwiazanych z kupa. Nie chowa sie, nie oddala ... Poprostu robi tam gdzie stoi i gdyby nie zapaszek, to nikt by sie nie zorientowal.
Takze jestesmy na samym koncu. No ale chyba ma jeszcze czas.
U nas pampersy dalej gora. Po kilku nieudanych probach, dalam spokoj.
Zaczniemy na nowo nauke juz w domu.
mati w ogole nie informuje o swoich potrzebach, nie ma tez jakis swoich rytualow zwiazanych z kupa. Nie chowa sie, nie oddala ... Poprostu robi tam gdzie stoi i gdyby nie zapaszek, to nikt by sie nie zorientowal.
Takze jestesmy na samym koncu. No ale chyba ma jeszcze czas.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ipanema, ja sobie to tlumacze, ze do konca zycia Sara nie bedzie latac w pampersach ;-) Na Matiego tez przyjdzie czas, zobaczysz
Sara bez problemu rozroznia czas kiedy nosi pieluche, a kiedy jest bez - jak ma pampersa to nie wola, natomiast jak lata bez to wola i sama sie wysadza na nocnik
A ostatnio nawet sama kupe zrobila do nocnika Moja mama po zapachy wyczula, ze cos jest ;-):-) bo Sara sama sie nie przyznala :-) No ale dupki se nie wytarla niestety
Sara bez problemu rozroznia czas kiedy nosi pieluche, a kiedy jest bez - jak ma pampersa to nie wola, natomiast jak lata bez to wola i sama sie wysadza na nocnik
A ostatnio nawet sama kupe zrobila do nocnika Moja mama po zapachy wyczula, ze cos jest ;-):-) bo Sara sama sie nie przyznala :-) No ale dupki se nie wytarla niestety
sandra1982
Alutka sama zadecyduje kiedy bedzie gotowa na odstawienie pieluchy w nocy ;-):-) Madra dziewczynka :-)
Sara w ciagu dnia lata w majciorach Chyba, ze idzie z moja mama na dlugi spacer to wtedy wklada pieluchomajtki Tak to bez problemu robi i siku i kupe do nocnika albo kibelka - sama sie rozbiera i siada (oczywiscie jak ma cos latwego do sciagniecia, np. dresik).
Sara w ciagu dnia lata w majciorach Chyba, ze idzie z moja mama na dlugi spacer to wtedy wklada pieluchomajtki Tak to bez problemu robi i siku i kupe do nocnika albo kibelka - sama sie rozbiera i siada (oczywiscie jak ma cos latwego do sciagniecia, np. dresik).
sandra1982
No w nocy niestety musze jej nawet czasami przebierac pieluche nad ranem, bo przesikuje sie ale to dlatego, ze na wieczor pije ok. 250-300ml mleka, a w nocy potrafi wypic cala butelke wody Taki ma nawyk, ale mnie sie wydaje, ze to bardziej chodzi o potrzebe ssania, a nie pragnienie...a powiedz jaka po nocy jest, strasznie zlana?
wszystko możliwe, ale Sarka pewnie sama zrezygnuje z tego nocnego picia, nie czarujmy się nasze maluchy dopiero po 2 latka mająNo w nocy niestety musze jej nawet czasami przebierac pieluche nad ranem, bo przesikuje sie ale to dlatego, ze na wieczor pije ok. 250-300ml mleka, a w nocy potrafi wypic cala butelke wody Taki ma nawyk, ale mnie sie wydaje, ze to bardziej chodzi o potrzebe ssania, a nie pragnienie...
reklama
sandra1982
No dokladnie, dlatego nie biore jej tej butelki - skoro ma taka potrzebe to niech pije w nocy Ciesze sie tylko, ze pije w nocy wode, a nie jak wczesniej herbatki i soki :-)nie czarujmy się nasze maluchy dopiero po 2 latka mają