reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nauka nocnikowania

Bedyta, Alka jest niesamowita, Jagoda spi w swoim lozku-kotku juz od jakiegos czasu (bo lozeczko nam sie w ogole nie sprawdzalo) ale bez pieluchy na pewno bym nie puscila ja na noc... Przynajmniej na razie - poki co zdarzylo jej sie ze dwa razy, ze nie posiusiala pieluchy w nocy.

Sandra, Jagoda ma to samo co Alka, zawsze siusiu we wszelkich mozliwych sklepach :-D

reklama
Witam u nas do tej pory nauki nocnikowania nie bylo za bardzo, bo jakos zabrac sie nie moglam do tego choc nocnik mamy od dawna i na nim hanka lubi siedziec ale dzis zobaczyłam ,ze hanka sie chowa a jak sie chowa tzn, ze kupka idzie wiec szybko na nocnik ja posadzilam obok lalke tez na nocniku i kazalam jej robic , posiedziala chwile do pomocy pokazalam ksiązke w ktorej dziewczynka siedzi na nocniku..i zrobila kupke i siku hehe mam nadzieje, ze to dobry początek..:-)

JAAGA super, że Hanka zaczęła, teraz majty zakładaj i chwal za każdym razem, będzie dobrze, do jesieni pewnie już wszystkie sierpniaki bez pieluch będą;-)

Bedyta - trzymam Cię za słowo;-)ale sprytnie nie napisałaś do której jesieni:-D bo u nas to chyba na kolejna jesień dopiero:dry:

mada nic się nie martw, Ami szybko zajarzy:-) ja też się nie spodziewałam takiego szybkiego odstawienia pieluch (w nocy jeszcze nie;-))
dzisiaj po mieście dwie godziny latała bez [pieluchy, a miałam stresa bo nie było gdzie wysikać:-p

dziś Ami wzieła nocnik(latała bez pieluchy) i schowała sie z nim za fotel(czułam ze kupa idzie) wyszła zza fotela zadowolona...patrze a tam kupa!!! obok nocnika:wściekła/y: tłumacze jej a ta sie ze mnie szyderczo śmieje:dry: wiec u nas chyba kolejna jesień dopiero bez nocnika:no:

Mada, nie poddawaj sie! ;-) U nas Piotrus zaczal korzystac z nocnika z dnia na dzien. Od tamtej pory nie ma problemu. Kupilismy nakladke na sedes i teraz tylko z niej korzystamy. Super wynalazek! :-D

reklama
Pozazdrościć bo Nikola chyba boi się nocnika bo raczej płacze jak chcemy aby sikała. Natoiast sama go przynosi jak chce układać układanki, wtedy siada i układa ale jak pytam czy robi si to mówi nie:-(

Do góry