Nati wczoraj urządził sobie zabawę w siusianie w ciągu 40 min ponad 20 razy zrobił siku do nocnika, dosłownie po łyżce płynu i za każdym razem przychodził dumny z nocnikiem do mamy, żeby go pochwalić i wylać siusiu do kibelka robiąc "papa" Po godzinie takiej zabawy wymiękłam, bo rozbolał mnie kręgosłup kompletnie - włożyłam mu pieluchę
reklama
Leika nie poddawaj się, Alka też tak robiła, chyba tylko po to żeby ją pochwalić, ale po jakimś tygodniu przestała, sika tak co godzinę, może rzadziej, nauczyła się trzymać, a pielucha tylko spania służy
opatentuj może jakiś inny sposób na schylanie, bo w Twoim stanie to nie dziwne, że plecy bolą
opatentuj może jakiś inny sposób na schylanie, bo w Twoim stanie to nie dziwne, że plecy bolą
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leika, Sara tez tak robila, tylko po to, zeby mogla wylac siuski do kibelka i spuscic wode, ale sie sprzeciwilam, byl ryk na poczatku, ale teraz jest juz ok, przeszla jej chec do takiej zabawy
u mnie dalej nic zadnych checi
natomiast wczoraj moje dzicko mnie wola i mowi "patrz siku" i pokazuje na podloge na dywan na co ja mowie "jula ale tu nie ma siku jak chcesz siusiu to usiadz na nocnik" moje dziecko kucnelo nalalo na srodku dywanu i z duma poakuzjac dodalo "zobacz jest"
natomiast wczoraj moje dzicko mnie wola i mowi "patrz siku" i pokazuje na podloge na dywan na co ja mowie "jula ale tu nie ma siku jak chcesz siusiu to usiadz na nocnik" moje dziecko kucnelo nalalo na srodku dywanu i z duma poakuzjac dodalo "zobacz jest"
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hahahhahaha Wybacz Falbala, ale usmialam sie z tego strasznie Julcia jest swietna!natomiast wczoraj moje dzicko mnie wola i mowi "patrz siku" i pokazuje na podloge na dywan na co ja mowie "jula ale tu nie ma siku jak chcesz siusiu to usiadz na nocnik" moje dziecko kucnelo nalalo na srodku dywanu i z duma poakuzjac dodalo "zobacz jest"
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Przepraszam, Falbala, wiem, ze to nie bylo dla Ciebie smieszne, ale i tak bosko!!!
Leika, rozumiem Twoj bol, ale dokladnie od takiego co pieciominutowego sikania zaczelo sie u nas na dobre - dwa dni tak robila, a potem przestala. Teraz siusia podobnie jak Alka gdzies co godzine, poltorej...
Leika, rozumiem Twoj bol, ale dokladnie od takiego co pieciominutowego sikania zaczelo sie u nas na dobre - dwa dni tak robila, a potem przestala. Teraz siusia podobnie jak Alka gdzies co godzine, poltorej...
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hahhahaha ale sie usmialam!
Ala zaczęła wołać, że chcę siusiu. Dzisiaj zaraz po przebudzeniu, poleżałyśmy chwilę i nagle słyszę "mama, Ala ce psi, psi " (a była w pieluszce) no to ja na równe nogi, posadziłam ją na kibelku i czekam na siku, a tu ... grubsza sprawa wyszła
reklama