reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Gratulujemy postepow nocnikowych:-)
Pszczola nosi tylko pieluche w nocy, ale rano zawsze ma sucha, bo jak jej sie zachce siku, to zada wysadzania (w dzien sie sama wysadza w domu): "Mamusiu, posiadź maję na noćnićku, bo jetem źmęciona" Na szczescie tylko raz w nocy sie to zdarza, koło 1-2. W dzien w ogole nie nosi ani w domu (nawet podczas drzemki), ani na spacerach, nawet dlugich (potrafi wstrzymac nawet przez 3h). Wypadki bardzo rzadko sie zdarzaja - w ciagu ostatniego tygodnia tylko raz popuscila w gacie
Pszczola nosi tylko pieluche w nocy, ale rano zawsze ma sucha, bo jak jej sie zachce siku, to zada wysadzania (w dzien sie sama wysadza w domu): "Mamusiu, posiadź maję na noćnićku, bo jetem źmęciona" Na szczescie tylko raz w nocy sie to zdarza, koło 1-2. W dzien w ogole nie nosi ani w domu (nawet podczas drzemki), ani na spacerach, nawet dlugich (potrafi wstrzymac nawet przez 3h). Wypadki bardzo rzadko sie zdarzaja - w ciagu ostatniego tygodnia tylko raz popuscila w gacie
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pszczoleczko, Alutko, ale madre z Was dziewczynki a mamusie przynajmniej zaoszczedza troszke kasiorki ;-)
o tak tak juz to odczuwam bo mi pampki ida baaaaaaaardzo wolnoa mamusie przynajmniej zaoszczedza troszke kasiorki ;-)
ja ostatnio kupowałam pieluchy na początku lipca 1 paczkę tych tescowych majtek, opakowanie czerwone (szt.20) chyba to są "piątki", i miałam jeszcze w zapasie zwykłe, też się kończą...
w tym tygodniu Alka się w czasie snu zlała 2 razy, więc pełen sukces
w tym tygodniu Alka się w czasie snu zlała 2 razy, więc pełen sukces
dziewczyny jak was czytam to az mi wstyd. Pat nie siada na nocnik ani ja go nie wysadzam. Czasem zawola ale zazwyczaj po fakcie. Jestesmy bardzo z tym do tylu ale Pat chyba nie jest jeszcze gotowy, albo moze ja za leniwa jestem ;-) a moze to tylko dziewczynki takie szybkie... jakies chlopaki sikaja do nocnika???
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, mozesz byc dumna z Alutki :-) Super!
Wama, nie martw sie, w koncu Pat "zalapie" i sam zacznie sie wysadzac W koncu do konca zycia nie bedzie latal w pampersach ;-)
U nas niestety mala "cofka" Przez to, ze wiecej ostatnio pracowalam, a moja mama ma za duzo na glowie w ciagu dnia, wiec ubiera Sarze pieluche, Sara odzwyczaila sie troche od nocnika i "popuszcza" w majty Mam nadzieje, ze moje 2 tyg. urlopu na cos sie przydadza i odpampersimy sie calkowicie (oczywiscie dziennie, bo na noc to pewnie jeszcze jakis czas bede malej zakladac pampersa).
Wama, nie martw sie, w koncu Pat "zalapie" i sam zacznie sie wysadzac W koncu do konca zycia nie bedzie latal w pampersach ;-)
U nas niestety mala "cofka" Przez to, ze wiecej ostatnio pracowalam, a moja mama ma za duzo na glowie w ciagu dnia, wiec ubiera Sarze pieluche, Sara odzwyczaila sie troche od nocnika i "popuszcza" w majty Mam nadzieje, ze moje 2 tyg. urlopu na cos sie przydadza i odpampersimy sie calkowicie (oczywiscie dziennie, bo na noc to pewnie jeszcze jakis czas bede malej zakladac pampersa).
czekam jeszcze tydzień i chyba już włożę Ali do łóżka podkład, bo ostatnio wyrzucam suche pieluchy, tylko lekko sfatygowane od wiercenia i zakładania tam i z powrotem....
sandra na pewno się uda, a z czasem i w nocy Sarka przestanie lać ;-)
Wama nie stresuj się tylko przyłóż do roboty jeszcze chwila i się Pat sam zacznie wysadzać;-) a tak poważnie to ściągnij mu pieluchę na jakiś czas i zobaczysz mądry chłopak z niego więc pewnie mu się spodoba luz w majtach
sandra na pewno się uda, a z czasem i w nocy Sarka przestanie lać ;-)
Wama nie stresuj się tylko przyłóż do roboty jeszcze chwila i się Pat sam zacznie wysadzać;-) a tak poważnie to ściągnij mu pieluchę na jakiś czas i zobaczysz mądry chłopak z niego więc pewnie mu się spodoba luz w majtach
reklama
Bedyta puszczam go majtkach bardzo czesto i ciagle mu tlumacze ze jak chce sisi to zeby szybko na nocnik, to on i tak usatnie przy szafie i sika w majtki i dopiero przychodzi mi poweidziec ze siusiu jest, a ostatnio to nawet nic nie mowil tylko chodzil zasikany dopoki ja w siku jego nie wdepnelam Ale bede probowac co weekend mu tlumaczyc .. majtek ma 16 par wiec jest gdzie sikac ;-)