reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nauka nocnikowania

życzę cierpliwości i wytrwałości, bo próbować trza:-)
Alka woła niezależnie od okoliczności, czy w ogródku, czy w sklepie.... tylko te nocki nam jeszcze zostały, ale się nie przejmuję;-) na to też przyjdzie czas:tak:

reklama
życzę cierpliwości i wytrwałości, bo próbować trza:-)
Zgadza sie :tak:
Sara w ciagu dnia jak jestem w domu to lazi bez pieluchy i w 99% przypadkow sika sama do nocnika albo na kibelek, ale zdarza sie jej popuscic i dopiero wtedy krzyczy ze chce "sisi" :-D;-)
W nocy tez lecimy dalej na pampkach, bo rano sa mokre od siuskow, wiec jeszcze troche to potrwa przypuszczam :tak:

Sara w ciagu dnia jak jestem w domu to lazi bez pieluchy i w 99% przypadkow sika sama do nocnika albo na kibelek, ale zdarza sie jej popuscic i dopiero wtedy krzyczy ze chce "sisi" :-D;-)
W nocy tez lecimy dalej na pampkach, bo rano sa mokre od siuskow, wiec jeszcze troche to potrwa przypuszczam :tak:
czyli same sukcesy:-)
Alka odkąd pokochała nocnik gdzie indziej kupy nie zrobiła:-p po drzemce w dzień często pielucha jest sucha, ale w nocy jeszcze leje, chociaż jak się wysika przed samym spaniem to pielucha tylko troszkę zasikana:tak:... blisko coraz bliżej;-)

Super Bedytko, ze Alutka tak ladnie sie sprawuje, jezeli chodzi o nocnikowe sprawy :tak::-)
U nas kupa jeszcze w pieluche zazwyczaj :-p a wczoraj "poszlo" na podloge, ale to dlatego, ze ma od wczoraj biegunke i nie utrzymala :sorry2:

Sara w ciagu dnia smiga bez pieluchy (tylko na drzemke i dluzszy spacer z moja mama ma zakladana), w nocy jeszcze musi miec ubranego pampka, bo rano jest bardzo mokry :sorry2:
A wczoraj to mi chyba moje dziecko na zlosc robilo, bo najpierw rano zrobila kupe w majty, pozniej sie posikala znowu w majtki, a wieczorem nasikala mi na lozko, bo siedziala i ogladala bajke :sorry2::-p

reklama
Ala spała jakiś czas bez pieluchy na noc, ale nad morzem jej się zdarzyło "podlać" w nocy materac i od tamtej pory na noc znowu zakładam, ale budzi się z sucha pieluchą:sorry2::-)

Do góry