reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Zgadza sieżyczę cierpliwości i wytrwałości, bo próbować trza:-)
Sara w ciagu dnia jak jestem w domu to lazi bez pieluchy i w 99% przypadkow sika sama do nocnika albo na kibelek, ale zdarza sie jej popuscic i dopiero wtedy krzyczy ze chce "sisi" ;-)
W nocy tez lecimy dalej na pampkach, bo rano sa mokre od siuskow, wiec jeszcze troche to potrwa przypuszczam
czyli same sukcesy:-)Sara w ciagu dnia jak jestem w domu to lazi bez pieluchy i w 99% przypadkow sika sama do nocnika albo na kibelek, ale zdarza sie jej popuscic i dopiero wtedy krzyczy ze chce "sisi" ;-)
W nocy tez lecimy dalej na pampkach, bo rano sa mokre od siuskow, wiec jeszcze troche to potrwa przypuszczam
Alka odkąd pokochała nocnik gdzie indziej kupy nie zrobiła po drzemce w dzień często pielucha jest sucha, ale w nocy jeszcze leje, chociaż jak się wysika przed samym spaniem to pielucha tylko troszkę zasikana... blisko coraz bliżej;-)
sandra1982
Super Bedytko, ze Alutka tak ladnie sie sprawuje, jezeli chodzi o nocnikowe sprawy :-)
U nas kupa jeszcze w pieluche zazwyczaj a wczoraj "poszlo" na podloge, ale to dlatego, ze ma od wczoraj biegunke i nie utrzymala
U nas kupa jeszcze w pieluche zazwyczaj a wczoraj "poszlo" na podloge, ale to dlatego, ze ma od wczoraj biegunke i nie utrzymala
usprawiedliwione:-)S
Alka nawet już nie woła tylko sama siada, dopiero jak do kibelka albo nocnika daleko to się odezwie;-)
sandra1982
Brawo dla Alutki - grzeczna dziewczynka :-)Alka nawet już nie woła tylko sama siada, dopiero jak do kibelka albo nocnika daleko to się odezwie;-)
sandra1982
Sara w ciagu dnia smiga bez pieluchy (tylko na drzemke i dluzszy spacer z moja mama ma zakladana), w nocy jeszcze musi miec ubranego pampka, bo rano jest bardzo mokry
A wczoraj to mi chyba moje dziecko na zlosc robilo, bo najpierw rano zrobila kupe w majty, pozniej sie posikala znowu w majtki, a wieczorem nasikala mi na lozko, bo siedziala i ogladala bajke
A wczoraj to mi chyba moje dziecko na zlosc robilo, bo najpierw rano zrobila kupe w majty, pozniej sie posikala znowu w majtki, a wieczorem nasikala mi na lozko, bo siedziala i ogladala bajke
reklama