U
usunieta3
Gość
Witam, jakie są wskazania do cesarskiego cięcia? To moja pierwsza ciąża i się stresuje, jak kobieta ma np. Problemy z sercem, to nie może rodzic naturalnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie zależy od lekarza/szpitala czy mają parcie na SN czy nie.Odkopuje wątki [emoji846] słuchajcie mamusie mam dyskopatię oraz bóle nawracające od 2008 roku i wskazanie od neurolog do cc czy ginekolog bądź lekarz na oddziale może to podważyć ?
Chyba twój kardiolog tutaj musi się wypowiedzieć.Witam, jakie są wskazania do cesarskiego cięcia? To moja pierwsza ciąża i się stresuje, jak kobieta ma np. Problemy z sercem, to nie może rodzic naturalnie?
Masz stwierdzona jakaś chorobę serca? Leczysz się?Mi nawet teraz szybko serce bije, duszno mi jest,
W ciąży to akurat żadna dziwna rzecz zwłaszcza na tym etapie. Ale jeśli leczysz się kardiologicznej to pytaj swojego lekarza.Mi nawet teraz szybko serce bije, duszno mi jest,
Pewnie zależy od lekarza/szpitala czy mają parcie na SN czy nie.Odkopuje wątki [emoji846] słuchajcie mamusie mam dyskopatię oraz bóle nawracające od 2008 roku i wskazanie od neurolog do cc czy ginekolog bądź lekarz na oddziale może to podważyć ?