reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Naturalny poród a cesarka?

U

usunieta3

Gość
Witam, jakie są wskazania do cesarskiego cięcia? To moja pierwsza ciąża i się stresuje, jak kobieta ma np. Problemy z sercem, to nie może rodzic naturalnie?

reklama
Rozwiązanie
Odkopuje wątki [emoji846] słuchajcie mamusie mam dyskopatię oraz bóle nawracające od 2008 roku i wskazanie od neurolog do cc czy ginekolog bądź lekarz na oddziale może to podważyć ?
Pewnie zależy od lekarza/szpitala czy mają parcie na SN czy nie.
Ja miałam też od neurologa z powodu przepukliny kręgosłupa i nikt nic nie podważał ale u mnie to była świeża sprawa w trakcie ciąży.
Wady i choroby serca są często wskazaniem do cesarki, musisz dopytać lekarza. Wysokie ciśnienie, cukrzyca, choroby kręgosłupa, budowa miednicy

Ktory to tydzien ciazy? Bo z tego co wiem to lekarz od razu mowi czy bedzie cesarka, jesli nie mowi nic to wiadomo ze naturalnie. Na samym koncu tak naprawde wychodzi czy bedzie sn czy cc :)

reklama
Odkopuje wątki 🙂 słuchajcie mamusie mam dyskopatię oraz bóle nawracające od 2008 roku i wskazanie od neurolog do cc czy ginekolog bądź lekarz na oddziale może to podważyć ?

Odkopuje wątki [emoji846] słuchajcie mamusie mam dyskopatię oraz bóle nawracające od 2008 roku i wskazanie od neurolog do cc czy ginekolog bądź lekarz na oddziale może to podważyć ?
Pewnie zależy od lekarza/szpitala czy mają parcie na SN czy nie.
Ja miałam też od neurologa z powodu przepukliny kręgosłupa i nikt nic nie podważał ale u mnie to była świeża sprawa w trakcie ciąży.

Rozwiązanie
reklama
Do góry