Ja mialam lekkie plaminie tylko raz. W tym cyklu, gdy byla piekna owulka nic takiego sie nie dzialo. Nawet ze sluzem kiepsciutko...hmm ciekawe czy ja tez tak bede miala bo test owu dzisiaj wyszedl pozytywny wolalabym nie plamic ale zobaczymy cos tam czuje tak dziwnie w brzuchu dzisiaj bobosexy jutro tez i oby wyszlo ziola chyba dzisiaj przestane pic skoro owu jest albo jeszcze dzisiaj wypije a od jutra juz nie bede ... ciekawe czy jutro czy po jutrze wzrosie tempka
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no u mnie tez ze sluzem kiepsko :/ co mis ie niepodoba i sie boje ze przez to wlasnie moze nie byc ciay u mnie druga sprawa boje sie ze jestem niedrozna po lyzeczkowaniu choc nie wiem na ile lyzeczkowanie wplywa na droznosc jajowodow...
Ty sie za duzo kochana nie martw! Jesli chodzi o sluzik to podobno wystarczy ten przy/w szyjce. Wcale nie musi wyplywac na zewnatrz (ja sie bynajmniej trzymam tej wersji;-))no u mnie tez ze sluzem kiepsko :/ co mis ie niepodoba i sie boje ze przez to wlasnie moze nie byc ciay u mnie druga sprawa boje sie ze jestem niedrozna po lyzeczkowaniu choc nie wiem na ile lyzeczkowanie wplywa na droznosc jajowodow...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
o to ja jej sie tez bede trzymala
Kochane jeszcze dzis do poludnia bolalo mnie podbrzusze i lewy janik na zmiane z prawym az do ud promieniowal bol ale teraz juz jest ok nic nie boli teraz wieczorem pojawil sie rozowy sluz ale wczoraj byla krew
i juz sama niewiem czy dzis serduszkowac tak szczerze to nie mam sil
serduszkuj tylko zadbaj o miły nastrój to ochota sama przyjdzieKochane jeszcze dzis do poludnia bolalo mnie podbrzusze i lewy janik na zmiane z prawym az do ud promieniowal bol ale teraz juz jest ok nic nie boli teraz wieczorem pojawil sie rozowy sluz ale wczoraj byla krew
A wczoraj byly serducha? Bo jesli tak to wystarczy. Plemniki zyja w drogach rodnych kobiety 48 h a przy obrych wiatrach dluzej...Kochane jeszcze dzis do poludnia bolalo mnie podbrzusze i lewy janik na zmiane z prawym az do ud promieniowal bol ale teraz juz jest ok nic nie boli teraz wieczorem pojawil sie rozowy sluz ale wczoraj byla krew
hm popieramA wczoraj byly serducha? Bo jesli tak to wystarczy. Plemniki zyja w drogach rodnych kobiety 48 h a przy obrych wiatrach dluzej...
reklama
Serdeczne gratki!!!Tym, ktore mnie pamietaja, chcialam sie pochwalic, ze 31.03 urodzila sie przez cc moja coreczka - 3200g, 53cm :-) Coreczki by nie bylo gdyby nie ziolka O. Sroki i CLO ;-)
Podziel się: