jesuuu ja to nawet nie mam odwagi pisać o swojej wadze powiem tylko jedno, waga zaczynająca się na 7 to moje marzenie, na 6 nieosiągalny ideał :-( do 7 jeszcze dłuuuuuuuuga droga przede mną, ale jest dobrze ponad 9kg na minusie :-)
reklama
aga mam dokładnie to samo, w ogóle sobie nie radzę z tym, że się starzeję, co niestety już zaczyna być widać, o nadwadze nie wspomnę. Nie potrafię sobie wyobrazić siebie w wieku 40,50 lat. Ale wiesz skąd brak tej samoakceptacji? Czujesz się dowartosciowana czy doceniana przez męża? Bo ja nie.
Ja sie nawet nie czuje na 28 lat i tez nie wyobrazam sobie byc w wieku 40 lat
a co do M to on nic nie mowi, raz kiedys tylko wspomni, ze mam falde na brzuchu, albo, ze ta spodnica za krotka, bo nogi zle sie w niej prezentuja, a tak, to czasem walnie nawet komplement :-)
Aureolcia juz 9 kg spadlo? No to super, oby tak dalej :-)
W ramiona, brzuch, i doope. Mam brzuch jak w 5 mies ciąży i pupe jak szafę:/
Ważę 62 kg, a po porodzie ważyłam 58...
ja tez mam brzuch jak w ciąży
Czujesz się dowartosciowana czy doceniana przez męża? Bo ja nie.
ja juz dawno zadnego komplementu od nikogo nie usłyszałam( nie mówiąc juz o mężu, ktory komplementy skończył mi prawic 2 lata temu), na ale byc moze nie ma za co :-(
malina29
Mama debiutująca
sporo z nas ma jednak kłopot z brzuchem, ja też. Wkurza mnie to bo brzuch mam wystający i mnie to wpienia, wiem, że jedynie ćwiczenia są w stanie cokolwiek tu pomóc, ale zwyczajnie się nie chce, więc pretensje mogę mieć tylko do siebie,
a co do komplementów - well... ja słyszę głównie uwagi te "negatywne" więc przyzwyczaiłam się i nie oczekuję, prędzej usłyszę miły komplement od innego faceta/koleżanek niż własnego męża
a co do komplementów - well... ja słyszę głównie uwagi te "negatywne" więc przyzwyczaiłam się i nie oczekuję, prędzej usłyszę miły komplement od innego faceta/koleżanek niż własnego męża
Aga ja mam podobnie, zupełnie nie czuję, że mam już 28 lat
Coś jest w tych mężowych komplementach, mój mi nigdy nie powiedział, że mam jakieś fałdy (a mam i to nie jedną) czy źle wyglądam Pod tym względem mam idealnego męża
Coś jest w tych mężowych komplementach, mój mi nigdy nie powiedział, że mam jakieś fałdy (a mam i to nie jedną) czy źle wyglądam Pod tym względem mam idealnego męża
oby oby!!!Ja sie nawet nie czuje na 28 lat i tez nie wyobrazam sobie byc w wieku 40 lat
a co do M to on nic nie mowi, raz kiedys tylko wspomni, ze mam falde na brzuchu, albo, ze ta spodnica za krotka, bo nogi zle sie w niej prezentuja, a tak, to czasem walnie nawet komplement :-)
Aureolcia juz 9 kg spadlo? No to super, oby tak dalej :-)
rzeczywiście masz taką ogromną fałde i taki celulit na nogach że powinnaś ciągle w domu siedzieć bo wstyd się ludziom pokazać
A ty gdzie widzialas moj celulit? Ja staram sie go mocno ukrywac pewnie wtedy u wiolan mialam za krotka spodniczke i bylo widac? ;-)rzeczywiście masz taką ogromną fałde i taki celulit na nogach że powinnaś ciągle w domu siedzieć bo wstyd się ludziom pokazać
A to powaznie wezcie tez pod uwage wzrost, bo logiczne ze ja ze swoim wzrostem 155 inaczej wygladam osoba z taka sama waga jak ta, ktora ma 168 wzrostu.
ja to chyba jedynie do krewetki moge sie przyrownywac, bo jak dobrze pamietam, to krewetka tez masz taki wzrost jak ja?
Alis wiesz z jednej strony fajnie, ze maz nie mowi, ze tu czy tam masz falde, ale ja jednak wole jednak, jak mi szczerze powie, jak wygladam i wtedy ewentualnie zakladam inna spodnice ;-)
strega
Fanka BB :)
podlam....
chyba nie ma sensu zebym komentowala :-))))
edit ..padlam..padlam
edit ..padlam..padlam
Ostatnia edycja:
estragon
mamusia synusia:P
Podłam? ( w sensie, że jesteś podła) podłam ( w sensie, że się podłamałaś/załamałaś), padłam ( że padłaś i nie możesz powstać) czy co? Bo nie kumam?podlam....
reklama
no własnie NIGDZIE nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!A ty gdzie widzialas moj celulit? Ja staram sie go mocno ukrywac pewnie wtedy u wiolan mialam za krotka spodniczke i bylo widac? ;-)
A to powaznie wezcie tez pod uwage wzrost, bo logiczne ze ja ze swoim wzrostem 155 inaczej wygladam osoba z taka sama waga jak ta, ktora ma 168 wzrostu.
ja to chyba jedynie do krewetki moge sie przyrownywac, bo jak dobrze pamietam, to krewetka tez masz taki wzrost jak ja?
Alis wiesz z jednej strony fajnie, ze maz nie mowi, ze tu czy tam masz falde, ale ja jednak wole jednak, jak mi szczerze powie, jak wygladam i wtedy ewentualnie zakladam inna spodnice ;-)