reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

Ja mam wizytę u gina dziś o 19 i już się boję:no:, tak mnie tam wszystko jeszcze boli, że nawet dokładnie się umyc nie mogę, a jak czytam, że Aga wkłada sobie tam palce, to :szok::szok::szok::sorry:. Na razie mam najlepszą metodę anty- zero seksu:-p przez najbliższy rok, zresztą i tak mamy już 9-miesięczny post.
:-D
nie palce, tylko 1 palca :-)
mnie boli, a raczej ciągnie, jak dłużej chodzę

reklama
a co do seksu to dostalismy wczoraj zielone swiatlo od gina, wczesniej nie chcielismy probowac bo nie mialam pewnosci ze wszystko jest ok. no i... tak sie teraz bedziemy czaic...;P

Nataliak, przejdź do ATAKU!!:-D

Co do seksu, to my się czaimy od kilku dni. A M. powiedział, że ciasno tam jak zawsze ;P przy pieszczotach nie bolało, ale blokadę psychiczną mam niestety... :/ więc jak w piątek minie magiczne 6 tygodni, to przeżyję drugi raz swój pierwszy raz hehe ;) będzie ładna bielizna i winko dla rozluźnienia ;P

to się zwierzyłam ;P

Kochana, to w piątek wieczorem całe stado BB-owych mamusiek będzie się zastanawiało jak Wam idzie:-D
U mnie w piątek wizyta u gina, zobaczymy co powie, co prawda mąż przyjeżdża do nas na weekend, ale wiadomo, że nie będziemy sie bzykać z rodzicami i siostrą pod jednym dachem;-) więc jakby nie patrzeć czeka nas jeszcze tydzień posuchy:dry:

a jak czytam, że Aga wkłada sobie tam palce, to :szok::szok::szok::sorry:

..ja też sprawdzałam jak jest w środku organoleptycznie;-) i wczoraj przy okazji "wyjęlam" sobie jeden ze szwów, które czułam, został jeszcze ostatni..

U mnie w piątek wizyta u gina, zobaczymy co powie, co prawda mąż przyjeżdża do nas na weekend, ale wiadomo, że nie będziemy sie bzykać z rodzicami i siostrą pod jednym dachem;-) więc jakby nie patrzeć czeka nas jeszcze tydzień posuchy:dry:

..ja też sprawdzałam jak jest w środku organoleptycznie;-) i wczoraj przy okazji "wyjęlam" sobie jeden ze szwów, które czułam, został jeszcze ostatni..
a czemu nie? po cichutku to i mama nie usłyszy :-D :-D

ja rano pisałam ojednym szwie w środku, a w południe zrobiłam siusiu i wyszedl ostatni, więc już ni nie ma w środku :-)

Nataliak, przejdź do ATAKU!!:-D

to malz bedzie atakowal ;P ale jeszcze nie dzis bo po wczorajszym badaniu przez gina dostalam plamienia. cudem dotarlam po zakupach do domu bez plamy na jasnych spodniach mimo ze mialam zwykle majtki i wkladke. plamienie stara krwia i bardzo ciemne wiec nic groznego ale plany na dzis byly inne...;)

u mnie jest jeszcze bardzo widoczna, pod i nad pępkiem :-(

ja niestety tez mam jeszcze bardzo wyraźne kreski... przy Antosiu nie miałam ich wcale

btw.. tak patrze na Twoj suwaczek wagowy... chesz ważyc 43,5kg????? :szok: to ile Ty masz wzrostu...

bo jakbym miala taką wagę - to by mnie odesłali na oddział dla anorektyczek...

reklama
Do góry