reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
Z tego co kojarze, to przy Azali czy też Cerazette lepiej być punktualnym w braniu tabl ;-)

Ja po 6tyg byłam na wizycie i pozostałe szwy ginka mi usunęła, bo nie mogłam z nimi wyrobić. Za to szwy takie w środku zostaną do rozpuszczenia.

Afiliancja, to przy obfitych okresach wkładka nie jest wskazana? A tej hormonalnej Ci nie polecała ginka?

no u mnie te co zostały, to są w mięśniach, więc musza sie same rozpuścić... :/
a wkładkę polecała mi miedziana ze względu na to, że planuję niedługo kolejną ciążę i nie opłaca mi się zakładac hormonalnej, która jest duz odroższa. A przy hormonalnej rzeczywiście miesiączki sa mniej obfite.

Dziewczyny pomocy!!! wlosy mi wypadaja garsciami :wściekła/y:zwlaszcza przy myciu jak tak dalej pojdzie to lysa zostane:-:)baffled:

znam ten ból, u mnie to już się normalnie prześwity robią na czubku głowy, pewnie będzie tak jak po 1 ciąży, że niestety mi nie odrosną już wcale :(
Ale na szczęście wypadają te włosy co w czasie ciąży nie wypadały.Mi też wypadają,a zwłaszcza właśnie po myciu i rozczesywaniu ich.Znalazłam takie cóś ciekawe

Włosy po porodzie - cienkie włosy, depresja poporodowa, hormony, Kobieta, mezoterapia - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl

Ostatnia edycja:
Ja teraz Martiko dopiero przeczytałam twój post.Ooo hihi,znalazłam bratnią dusze od novynette.No ja przy drugim teraz też na razie nic.Jak skończyło mi się to plamienie łącznie z @ chyba,(bo potem to tak szło jak na @) dzień przed końcem tej przerwy 7-dniowej tak do tej pory na razie czysto.A @ potem już normalnie miałaś?
Napisałaś,że kiedyś brałaś,a to teraz już nie bierzesz w ogóle tablet? czy akurat tych?
Ja to myślałam,że szału dostanę z tymi plamieniami.Miałam już dzwonić do swojego Doktorka ale mówię poczekam co będzie przy drugim opakowaniu
Ja te tabletki brałam dawno temu przed moimi ciążami.A okres normalne mialam przy tych tabletkach .Ale przez nie się roztyłam,ehh
A teraz biorę tabletki azalie:tak:

Ja te tabletki brałam dawno temu przed moimi ciążami.A okres normalne mialam przy tych tabletkach .Ale przez nie się roztyłam,ehh
A teraz biorę tabletki azalie:tak:
Ooo,to może będzie normalnie.Dzisiaj gdzieś wyczaiłam ,tylko nie pamiętam gdzie,tu na forum,że dziewczyna też je brała i też plamiła dosyć długo i tak jak my przy drugim już wcale
Kurde ,nie strasz mnie tym roztyciem,ja chce schudnąć jeszcze.Fakt,że czasami mam chcicę na żarełko,ale biorę zwykły mały serek wiejski i go sobie jem to po nim już nie tak.Na razie waga mi stoi w miejscu,zobaczymy.Na razie się normalnie czuję,nie widzę tych "skutków ubocznych" i chętkę mam jak miałam
A Ty się ogólnie dobrze w trakcie czułaś ?Sorki,ze tak Cię męczę,ale chcę jak najwięcej wiedzieć o nich.Mój Doktorek wspominał mi o plamieniach i tych innych,ale wiadomo,że fajnie jest posłuchać,yyy poczytać od kogoś kto już brał ,albo bierze

mam pytanie do dziewczyn które biorą tabletki anty...:
Czy macie jakieś skutki uboczne????? typu, bóle głowy, tycie, czy trądzik??????????
Biorę trzecie opakowanie Azalii i strasznie pogorszyła mi się cera:-( Ciągle mnie wysypuje:( W ulotce jest napisane że jest to częste powikłanie więc pewnie to od nich i teraz zastanawiam się czy je w ogóle brać, bo nie chce wyglądać jak paszkwil... a na dodatek przytyć...

Tylko boję się że jak odstawię żeby mi się nie przytrafiła niespodzianka w postaci nowego bejbika:)

Dziewczyny które nie biorą tabletek to jakie stosujecie inne zabezpieczenia...bo ja już zastanawiam się nad powrotem do prezerwatyw...ale ich tak nie lubię:/ buuuuuuuuuu............

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry