estragon
mamusia synusia:P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co kojarze, to przy Azali czy też Cerazette lepiej być punktualnym w braniu tabl ;-)
Ja po 6tyg byłam na wizycie i pozostałe szwy ginka mi usunęła, bo nie mogłam z nimi wyrobić. Za to szwy takie w środku zostaną do rozpuszczenia.
Afiliancja, to przy obfitych okresach wkładka nie jest wskazana? A tej hormonalnej Ci nie polecała ginka?
Dziewczyny pomocy!!! wlosy mi wypadaja garsciamizwlaszcza przy myciu jak tak dalej pojdzie to lysa zostane:-
baffled:
Ale na szczęście wypadają te włosy co w czasie ciąży nie wypadały.Mi też wypadają,a zwłaszcza właśnie po myciu i rozczesywaniu ich.Znalazłam takie cóś ciekaweznam ten ból, u mnie to już się normalnie prześwity robią na czubku głowy, pewnie będzie tak jak po 1 ciąży, że niestety mi nie odrosną już wcale![]()
Ja te tabletki brałam dawno temu przed moimi ciążami.A okres normalne mialam przy tych tabletkach .Ale przez nie się roztyłam,ehhJa teraz Martiko dopiero przeczytałam twój post.Ooo hihi,znalazłam bratnią dusze od novynette.No ja przy drugim teraz też na razie nic.Jak skończyło mi się to plamienie łącznie z @ chyba,(bo potem to tak szło jak na @) dzień przed końcem tej przerwy 7-dniowej tak do tej pory na razie czysto.A @ potem już normalnie miałaś?
Napisałaś,że kiedyś brałaś,a to teraz już nie bierzesz w ogóle tablet? czy akurat tych?
Ja to myślałam,że szału dostanę z tymi plamieniami.Miałam już dzwonić do swojego Doktorka ale mówię poczekam co będzie przy drugim opakowaniu
Ooo,to może będzie normalnie.Dzisiaj gdzieś wyczaiłam ,tylko nie pamiętam gdzie,tu na forum,że dziewczyna też je brała i też plamiła dosyć długo i tak jak my przy drugim już wcaleJa te tabletki brałam dawno temu przed moimi ciążami.A okres normalne mialam przy tych tabletkach .Ale przez nie się roztyłam,ehh
A teraz biorę tabletki azalie![]()