reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
moje szwy po cesarce tez sie ładnie juz wchłoneły odchodów poporodowych juz nie mam tylko czasami lekkie krwawienie jak za duzo podzwigam :)
ja juz przetestowałam pampersy z biedronki dada sa nawet niezłe za te pieniadze :)

bylam dzis na kontroli u gina. wszystko ok. mam jeszcze przez miesiac brak zelazo a do tego jakis kompleks witamin i wapno. dostalam recepte na cerazette, teraz sie zastanawiamy co z nia zrobic ;)

hehehe tak ale za 5lat ;P a nad tabsami sie zastanawiamy bo planowalismy powrot do dotychczasowych metod czyli zadnych ale troche sie boje ;P

hehehe tak ale za 5lat ;P a nad tabsami sie zastanawiamy bo planowalismy powrot do dotychczasowych metod czyli zadnych ale troche sie boje ;P
a na ile skutkowały te twoje żadne metody?? :-)
ja chyba bede brała te tabletki- no chyba, że gin coś innego zaproponuje..
za tydzień w czwartek wybieram się na wizytę

w sumie to na 100% przez rok ;) potem zdecydowalismy ze zaczniemy starac sie o dziecko i udalo sie za pierwszym razem. jednak wtedy zawsze wiedzialam kiedy mam owulacje a teraz po ciazy bedzie to przez jakis czas rozregulowane, stad obawy i rozwazanie opcji tabletek. wolalabym nie truc sie chemia ale nie mozemy sobie pozwolic teraz na drugie dziecko.

a ja zawsze miałam nieregularne cykle, wiec wolałam nie ryzykować, brałam tabletki i dobrze się po nich czułam, a do tych jakoś sceptycznie nastawiona jestem

reklama
Do góry