reklama
Agnieszka77
Fanka BB :)
Agnieszka dlaczego odstawiłaś Azalie? jeśli mogę zapytac, of kors
Ja po azalii dobrze się czułam nic mi nie dolegało i nie przytyłam,ale jest mniej skuteczna niż zwykłe pigułki i boję się zajść w ciążę,myślę nad spiralą,ale może jeszcze wrócę do azalii.
Dziewczyny czy wam już zeszły kreseczki na brzuszkach?
U mnie kreska wyskoczyła pod koniec ciąży i jest do dziś, wcale nie blednie, co prawda nie jest bardzo ciemna, ale dziwi mnie to, że jeszcze jest, bo po 1 ciąży bardzo szybko zniknęła.
moja troszkę zbladła, ale nadal jest..
ja chodzę na solarium, to moze przez to też nie niknie tak szybko? tylko nie wiem,czy to ma z tym coś wspólnego...
lenkaa*
Fanka BB :)
Mi zniknęła jakoś pod koniec czerwca, ale ja sporo ją zmywałam gąbką. A swojego czasu moim wielkim problemem w ciąży było właśnie to kiedy zniknie po porodzie ta krecha, aż jakaś obca dziewczyna (tzn. nie z majówek), ale chyba nas podczytywała, napisała mi na priv żebym się nie martwiła, bo to znika
reklama
A swojego czasu moim wielkim problemem w ciąży było właśnie to kiedy zniknie po porodzie ta krecha, aż jakaś obca dziewczyna (tzn. nie z majówek), ale chyba nas podczytywała, napisała mi na priv żebym się nie martwiła, bo to znika
pewnie bardzo ci po tym privie ulżyło