reklama
Mami91
Fanka BB :)
Elasico ladna z ciebie kobitka :-) i szalona
dzięki za miłe słowa. Jednak kompleksy mnie dopadają...
Jostyna no możliwe, że mamy tyle samo, ale mi lekarz wróży poród w grudniu
pomimo terminu na 31.01.12. Z jednej strony super bo mam dośc ciazy; a dokladnie tych ZAKAZÓW (nie zrobisz tego, nie pojedziesz tam, ja nawet samochodu juz nie dostaje
- zwariować idzie) z drugiej hmmm świeta, sylwester w szpitalu/domu (?) no zobaczymy ( w lutym zawody się zaczynają 
- a pociąc się nie dam do ostatniej chwili )
Wlasnie rozmawiałam o treningu w niedziele, ale oczywiscie ojciec dziecka zaczał tak wrzeszczeć, że zdalo się, że przez telefon utone w jego ślinie
mam dośc ciazy.
Ale ja sobie go w niedziele wypożyczę i jego hobby też się skończy bo w końcu ktoś musi nosić mi ciężką torebkę, żeby w razie wu nie spadla mi na nogę. Bo jakby nie było to też niebezpieczne!!
Jostyna no możliwe, że mamy tyle samo, ale mi lekarz wróży poród w grudniu

Wlasnie rozmawiałam o treningu w niedziele, ale oczywiscie ojciec dziecka zaczał tak wrzeszczeć, że zdalo się, że przez telefon utone w jego ślinie

Ale ja sobie go w niedziele wypożyczę i jego hobby też się skończy bo w końcu ktoś musi nosić mi ciężką torebkę, żeby w razie wu nie spadla mi na nogę. Bo jakby nie było to też niebezpieczne!!
Melisa87, a ja uważam, ze ciąża to nie choroba.
Zreszta konia jestem bardziej pewna, niz niejednej osoby, która żyje w moim otoczeniu.
Dlatego też planuje urodzić i jak najszybciej wsiąśc na konia. A chlop niech sie dzieckiem zajmie bo ja bede miec zaleglości- > zawody
Zreszta konia jestem bardziej pewna, niz niejednej osoby, która żyje w moim otoczeniu.
Dlatego też planuje urodzić i jak najszybciej wsiąśc na konia. A chlop niech sie dzieckiem zajmie bo ja bede miec zaleglości- > zawody

Dorotka_23
Elastico fajnie wyglądasz
Ja też w pierwszej ciąży mówiłam że "to nie choroba" i dziwiłam się, że ludziom się nie podoba moje spanie pod namiotem na lodowcu, czy bieganie po wulkanie w 20tc. Jak się Szymon urodził to mi się priorytety zmieniły. Ale nigdy nie czułam, żebym coś straciła bo pojawiło się dużo innych pasji. A czasem mam wrażenie, że czasu przybyło (kwestia dobrej organizacji).:-)
Koniki (teraz) to duuuuże wyzwanie. Swoją drogą jakoś nie wyobrażam sobie wsiadanie na konia (czy rower) przez pierwszy miesiąc po porodzie....
Ja też w pierwszej ciąży mówiłam że "to nie choroba" i dziwiłam się, że ludziom się nie podoba moje spanie pod namiotem na lodowcu, czy bieganie po wulkanie w 20tc. Jak się Szymon urodził to mi się priorytety zmieniły. Ale nigdy nie czułam, żebym coś straciła bo pojawiło się dużo innych pasji. A czasem mam wrażenie, że czasu przybyło (kwestia dobrej organizacji).:-)
Koniki (teraz) to duuuuże wyzwanie. Swoją drogą jakoś nie wyobrażam sobie wsiadanie na konia (czy rower) przez pierwszy miesiąc po porodzie....

ewelina26k
Koniki (teraz) to duuuuże wyzwanie. Swoją drogą jakoś nie wyobrażam sobie wsiadanie na konia (czy rower) przez pierwszy miesiąc po porodzie....![]()

Dorotka uwielbiam czytać Twoje wpisy
fakt, ciąża to nie choroba ale ja w trakcie jej trwania jestem mega oszczędna, bo zdaje sobie sprawy jakiego ogromnego skarba noszę pod sercem
fazerkamm
otóż to ciąża to nie choroba.. ale są pewne normy których trzeba się trzymać! a jak dla mnie jeżdżenie na koniu w ciąży to bawienie się w kota i myszkę z tą złą stroną świata....
reklama
aga3004
Elastico trochę Cię nie rozumiem ale może to dlatego, że sama na naszą dzidzię czekaliśmy długo. Teraz chucham i dmucham na zimne (oczywiście bez przesady). Raczej też bym się nie porawała na jazdę konną podczas ciąży.