reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
No ja też mam balony:) Jak chodziłam do przymiarki sukni ślubnej w czerwcu to krawcowa mówi: no wreszcie nie muszę kombinować jak tu biust optycznie powiększyć :D:D

oj dziewczyny ja o swoich piersiach wole nie myslec:p...zawsze maialm duuuze ale teraz to juz przesada...a jak jeszcze pozniej napelnia sie pokarmem to juz wogole masakra bedzie:)
ale co tam...co nas nie zabije to nas wzocni heheh;-):-D

Amerie, piękna z Was para...:) Jak z żurnala ;).
Aniu, no zmieniasz się bardzo ale to chyba normalne w ciązy :) jejku jacy Wy jesteście młodzi, wszystkiego dobrego Wam życzę, bo szybko wkraczacie w dorosłość :):):)
Ixidixi jaką Ty masz fajną figurkę :)

NO to się udało:-)...Ja sobie postawiłam za cel, że do 30tki w miarę odchowam dzieciaczki a potem zacznę się realizować zawodowo...Ciekawe jak mi to wyjdzie skoro nie zdobyłam do tej pory żadnego konkretnego doświadczenia ;), zwłaszcza wpracy w zawodzie ;)

reklama
Modlisia jesteśmy tak młode , że jeszcze wszystko przed nami. Aaaaaaaaa do trzydziestki są jeszcze długie 3 lata he he. Mamy kupe czasu na realizację zawodową. Ja pracuje już od 19 roku życia w banku i najwyższy czas zrobić sobie przerwę :-). Zobaczymy , chciałabym zdobyć doswiadczenie gdzie indziej, ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie. do tej pory wszystko sobie planowałam ale teraz jakoś nei czuje takiej potrzeby :-)

Do góry