reklama
podgrzybek
Mama Bartocha
No ja też mam balony Jak chodziłam do przymiarki sukni ślubnej w czerwcu to krawcowa mówi: no wreszcie nie muszę kombinować jak tu biust optycznie powiększyć
oj dziewczyny ja o swoich piersiach wole nie myslec...zawsze maialm duuuze ale teraz to juz przesada...a jak jeszcze pozniej napelnia sie pokarmem to juz wogole masakra bedzie
ale co tam...co nas nie zabije to nas wzocni heheh;-)
ale co tam...co nas nie zabije to nas wzocni heheh;-)
No ja też mam balony Jak chodziłam do przymiarki sukni ślubnej w czerwcu to krawcowa mówi: no wreszcie nie muszę kombinować jak tu biust optycznie powiększyć
Haha to ja tez nie bede miec problemu
Amerie, piękna z Was para... Jak z żurnala .
Aniu, no zmieniasz się bardzo ale to chyba normalne w ciązy jejku jacy Wy jesteście młodzi, wszystkiego dobrego Wam życzę, bo szybko wkraczacie w dorosłość
Ixidixi jaką Ty masz fajną figurkę
Aniu, no zmieniasz się bardzo ale to chyba normalne w ciązy jejku jacy Wy jesteście młodzi, wszystkiego dobrego Wam życzę, bo szybko wkraczacie w dorosłość
Ixidixi jaką Ty masz fajną figurkę
NO to się udało:-)...Ja sobie postawiłam za cel, że do 30tki w miarę odchowam dzieciaczki a potem zacznę się realizować zawodowo...Ciekawe jak mi to wyjdzie skoro nie zdobyłam do tej pory żadnego konkretnego doświadczenia , zwłaszcza wpracy w zawodzie
reklama
Modlisia jesteśmy tak młode , że jeszcze wszystko przed nami. Aaaaaaaaa do trzydziestki są jeszcze długie 3 lata he he. Mamy kupe czasu na realizację zawodową. Ja pracuje już od 19 roku życia w banku i najwyższy czas zrobić sobie przerwę :-). Zobaczymy , chciałabym zdobyć doswiadczenie gdzie indziej, ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie. do tej pory wszystko sobie planowałam ale teraz jakoś nei czuje takiej potrzeby :-)