reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Moj brzuch też potrafi bardziej szaleć jak mi się uda to nagram. Z rana to aż faluje.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Kurcze genialne te filmiki, ja już chyba mam ich z 10 :p zawsze gdy już leżę nagrywam gdy szaleje żeby mieć pamiątkę :-) ale z reguły wyczuwa aparat i się uspokaja hehe :-D obrobie któryś filmik i też wrzucę :-)

Malinka to tak jak u mnie jak tak to mała skacze w brzuchu a jak chce to nagrać to przestaje więc do tej pory udało mi się nagrać trzy filmiki :)

Mi ostatnio brzuch ruszał się tak jak wrząca woda w garnku. Młody cały się przekręcał i cały brzuch falował. Fajnie wyglądało aczkolwiek trochę bolesne. Oczywiście nie nagrałam ale teraz się czaje. :p

Zdjęcie mało widoczne, moja lekarka ma tylko 2D USG , ale podczas wizyty lepiej widać na monitorze

Zapomniałam na ogólnym napisać ze póki co Bartuś leży posladkowo, ale to normalne dla tego tyg tak ze kaine stres ;)

Załączniki

• 1435155368986.jpg
    1435155368986.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry