reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dream przesadzasz to normalne ze w ciąży i w uda i w ramiona pójdzie. Na zrzucacie tego będziesz miała czas po ciąży. teraz najważniejsze żeby dziecko miało się dobrze. Jeśli jesz porządnie i zdrowo to nie ma co się załamywać i oskarżać! no chyba że sobie pozwalasz wtedy trzeba pomyśleć jakby to naprawić dietę
ladyk24na7
Fanka BB :)
Dziewczyny, śliczne brzuszki! Dzieciaki rosną w siłę! [emoji5]
Ale się ubawiłam. Robię porządki w telefonie, bo karta mi krzyczy, że mało miejsca już ma i znalazłam zdjęcie testu. Robiłam go 16.02., a ostatni okres miałam 10.01. Myślałam, że miesiączka spóźnia mi się przez osłabienie chorobowe. Cóż, jak zobaczyłam wynik, to się popłakałam, niestety nie ze szczęścia.... Ale to minęło, dzięki Bogu. Czas leci.
Ale się ubawiłam. Robię porządki w telefonie, bo karta mi krzyczy, że mało miejsca już ma i znalazłam zdjęcie testu. Robiłam go 16.02., a ostatni okres miałam 10.01. Myślałam, że miesiączka spóźnia mi się przez osłabienie chorobowe. Cóż, jak zobaczyłam wynik, to się popłakałam, niestety nie ze szczęścia.... Ale to minęło, dzięki Bogu. Czas leci.
Załączniki
Ja testy mam Sandruni i Julci do dziś dnia,ostatnio jak robiłam porządki to znalazłam i pytały co to,powiedziałam że ich pierwsze zdjęcia
Dziewczyny śliczne brzuchatki z Was,takie prawdziwe ciężarówki
Dziewczyny śliczne brzuchatki z Was,takie prawdziwe ciężarówki
Ostatnia edycja:
reklama
ja też mam testy ciążowe ;-) w małych woreczkach strunowych, będą na pamiątke ;-)
Dreamgirl, Blair piękne brzuszki :-) uwielbiam ten etap keidy brzuszki sa już takei ciążowe a nie jak 'przejedzone' ;-)
Blair super te dresiki :-)
Dreamgirl, Blair piękne brzuszki :-) uwielbiam ten etap keidy brzuszki sa już takei ciążowe a nie jak 'przejedzone' ;-)
Blair super te dresiki :-)