reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Ja przytyłam 2kg niecałe dokładnie 1,9kg. Ale u mnie akurat im mniej tym lepiej. Tylko na zdrowie mi to wyjdzie :)

Śliczne brzuszki i dzieciaczki.

reklama
Kate super zgrabniutki brzuszek :) musialas byc bardzo szczupla jak mowisz, ze duzo przytylas, bo na zdjeciu wygladasz super.

Ja moze nie przytylam jeszcze jakos duzo, ale jest mi juz bardzo ciezko, czuje sie juz ociezala... a to jeszcze 20 tygodni...

Ladyk gratulacje dwóch Synków! :) nie dziwne ze Mąż dumny ;)
Śliczne imiona ;)

AnnieTess super ze po usg wszystko Oki ;)
Zdjęcie stopek Karolka cudowne!

Sysia gratulacje Córeczki ;)

Kamilove gratulacje Córeczek!!! ;)

Kate śliczny Niunio ;) a brzuszek malutki ;) i zgrabniutki ;)

Ja dalej z waga na minusie... Ale lekarze uspokajają mnie ze wszystko jest ok :)

Madziula 12 kg to nie ma tragedii, ja z córką dobiłam do +19 kg :Dzrzucałam dwa lata, a teraz od poczatku :D

Akatsuki,niby nie ma tragedii ale pół roku zajęło mi zrzucenie kg a zdaje sobie sprawę ze teraz będzie ciężej zrzucić bo już nie będę robić codziennych spacerkow po 15 km z dzidzia :-/ więc miałam w planie przytyć max 8 kg ;-) Ostatnio jak byłam w ciąży moje pani dr.jak zobaczyła że w 34 tyg miałam +8kg to w karcie ciąży przy wadze narysowałam mi smutna minke :-( i tak mnie to zmobilizowalo że przytylam +4kg hihi

Madziula to zależy od twojej budowy. Im jesteś szczuplejsza tym więcej musisz przybrać. Osoby z nadwagą (i nie mówię tu o delikatnej tylko o pulchnych osobach) powinny przybrać do 6kg. Panie o średniej budowie około 10kg i szczupłe 12-15kg ... gdzieś miałam tabelkę ;)

reklama
Madziula 12 kg to tak normalnie. Ja z E przytyłam 13 i jak miała 3 miesiące prawie już wróciła do wagi co miałam przed ciążą. Tylko ze ja karmiłam KP a to dużo daje

Do góry