reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Ładniusie wszystkie brzuszki i te małe i te większe i te prawie niewidoczne.
U mnie też jeszcze niewiele widać, chyba ze się ożre za dużo:D

Sysia nie stresuje sie na pewno bedzie wporzadku :D

Blair lekarka tez mi co chwile powtarza ze strasznie szybko rosnie :) No coz widocznie bedzie po mamusi i po mojej rodzinie :D bo wszyscy to takie wielkoludy :D

a ja tak czuje, że Buba i tak nas nie przegoni :D może ewentualnie którąś dogoni, al raczej to bedzie jeden z najmniejszych brzuszków w naszym gronie :)

Maran ooo pokaźny, fajny brzuszek ;)

Kornelcia super fotki, slicznie to wszystko wygląda :)

a ja mam wiecznie problem z dodaniem zdjec z tel wrrr... no niestey, wczoraj moj brzuch osiagnal niesamowite rozmiary, szkoda ze wczoraj zdjecia nie zrobilam, ale widocznie to wyszlo z racji tego ze dawno nie odwiedzilam kibelka, a dzisiaj juz dwa razy bylam i sobie poszlo, moze znowu przed spaniem mnie ostro wybrzuszy to cykne sobie fote :D

U nas 12tc. Po badaniach prenatalnych juz jesteśmy, maleństwo rozwija się i rośnie ksiazkowo jak to pan doktor stwierdził. Zapytałam o płeć ale powiedział ze to za wcześnie żeby stwierdzić na 100% bo jeszcze wygląda to podobnie ale wydaje mu się ze idziemy w kierunku siusiaka hehe no cóż, kolejny syn :-D Ale nawet się na dziewczynkę nie nastawiam ;-)

Załączniki

• 1429175965606.jpg
    1429175965606.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Juszka przez chwile się zastanawiałam które to brzuch :D hahahaah

Akatsuki pięknie rośniesz !!

Ja też czuje że rosnę ale za nim u mnie się tak ładnie zaokrągli to troszkę minie,niestety ja z tych większych :(

Do góry