reklama
Dzięki dziewczynki :* takie komplemenciska aż mi lepiej z tymi mdłościami
Wszystkie wyglądamy cudnie i kwitnąco bo każda z nas ma w sobie nowe życie te z was które mają ciut więkrze brzuszki przynajmniej nie będą musiały tłumaczyć się z adopcji lub surogatki ja tak z Franem miałam. Ciąża zimowo- wczesno wiosenna kurtki itp nic widać nie było a potem jest dziecko nie było ciąży i ploty po sąsiadach poszły ubaw mieliśmy niezły, tymbardziej że dzień przed porodem sadziłam w ogrodzie drzewka owocowe i sąsiedzi to widzieli więc nawet alibi nie miałam
Wszystkie wyglądamy cudnie i kwitnąco bo każda z nas ma w sobie nowe życie te z was które mają ciut więkrze brzuszki przynajmniej nie będą musiały tłumaczyć się z adopcji lub surogatki ja tak z Franem miałam. Ciąża zimowo- wczesno wiosenna kurtki itp nic widać nie było a potem jest dziecko nie było ciąży i ploty po sąsiadach poszły ubaw mieliśmy niezły, tymbardziej że dzień przed porodem sadziłam w ogrodzie drzewka owocowe i sąsiedzi to widzieli więc nawet alibi nie miałam
Zobacz załącznik uploadfromtaptalk1438706901858.jpg
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Załączniki
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Annie - Twój Karol to kawał chłopa i ma królewskie warunki i wcale nie masz mega giganta brzucholka jest zgrabniutki mój to nędzna kawalerka gdzie niuni pewnie mega nuewygodnie.....fot z bokuBuba, cóż za uroczy eufemizm "ciut większe brzuszki" hahaha ja przy Tobie wyglądałaby jakbym połknęła dwulatka pokaż brzusio z boku bo z przodu w ogóle nie widać Zazdroszczę Ci figury
Sama słodycz!
Foto z dzisiaj 29tc
Jak dodac krotki filmik tutaj - chcialam dodac jak Sara szaleje i skacze
Cudny brzunio! A filmik to przez galerię opcja dodaj video?
Załączniki
reklama