reklama
Ufff... te gofry... myślałam o nich kilka dni temu i zapomniałam na wieki, a tu proszę - przypominajka
Mam gofrownicę i chyba jutro walnę gofry na podwieczorek Tylko kupię śmietanę do ubicia i będzie palce lizać
Xmam - na piątym zdjęciu super mina - taka śmieszna Podoba mi się ta fota
Mam gofrownicę i chyba jutro walnę gofry na podwieczorek Tylko kupię śmietanę do ubicia i będzie palce lizać
Xmam - na piątym zdjęciu super mina - taka śmieszna Podoba mi się ta fota
waniliowe.love
Fanka BB :)
Dolga przystojniak z twojego synka
Xmama ekstra zdjęcia fajna z was rodzinka
Xmama ekstra zdjęcia fajna z was rodzinka
kamila1982
Fanka BB :)
No z tym gofrem to przesadzilas ;-) Uwielbiam gofry! Bardzo fajne rodzinne fotki tak wogole :-)
reklama
Akatsuki- wow!!!!czad!!!! Piękny. Podpisuję się pod dziewczynami!!! Normalnie taki idealnie ciążowy a do tego sexowny
Annie- Karol ma pięknie wypasioną wille, i na pewno jest mu mega wygodnie. A kilogramami się nie przejmuj. Ja tam jestem zdania ( i większość facetów też że kości to dobre do obizania a kobieta musi być aksamitna w dotyku. Ja od R ciągle słyszę że za chuda, że za drobna...a babka od nieruchomości dopiero jak powiedziałam że rodzę zorientowała się że w ciąży jestem....
Reniam- malusi, sportowy brzunio. Śliczny.Pewnie w luźnej bluzie nic nie widać.
Dbdg- no zmiana wreszcie, rośniecie! Super!
Dolga- sama słodycz!!!
Xmam- szaleństwo wakacyjne, super, zazdroszczę!!!
Annie- Karol ma pięknie wypasioną wille, i na pewno jest mu mega wygodnie. A kilogramami się nie przejmuj. Ja tam jestem zdania ( i większość facetów też że kości to dobre do obizania a kobieta musi być aksamitna w dotyku. Ja od R ciągle słyszę że za chuda, że za drobna...a babka od nieruchomości dopiero jak powiedziałam że rodzę zorientowała się że w ciąży jestem....
Reniam- malusi, sportowy brzunio. Śliczny.Pewnie w luźnej bluzie nic nie widać.
Dbdg- no zmiana wreszcie, rośniecie! Super!
Dolga- sama słodycz!!!
Xmam- szaleństwo wakacyjne, super, zazdroszczę!!!