reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
ja dzisiaj po wizycie jestem, mały waży 1900 gram,zdrowy,
prawie 2 tyg większy wg usg, śliczny, rączkę miał zaciśniętą ale machał nią,
uciska mi na wątrobę i to bardzo, gin to potwierdził, mówi ze do 3 tyg może to jeszcze trwać,
dostałam antybiotyk bo jeden wymaz wyszedł mi pozytywnie a nie powinien

PIĘKNIE!!!!! Zajebiście wręcz!!!! Wyglądasz cudownie!

ja dzisiaj po wizycie jestem, mały waży 1900 gram,zdrowy,
prawie 2 tyg większy wg usg, śliczny, rączkę miał zaciśniętą ale machał nią,
uciska mi na wątrobę i to bardzo, gin to potwierdził, mówi ze do 3 tyg może to jeszcze trwać,
dostałam antybiotyk bo jeden wymaz wyszedł mi pozytywnie a nie powinien
OMG Kate!!! Jaki on wielkiiii :D Mój Olek ważył około 850g na koniec czerwca... A tu prawie kilogram różnicy. Szok!

dziewczynki dzięki za miłe słowa ;) brzuszek jest niestety ciężki bardzo i życia mi nie ułatwia ale cieszę się że chociaż wam się podoba ;) a co do seksi mami to niestety mąż jakoś moich kształtów ponętnie nie odbiera heh...
poza tym scielam włosy nie wiem czy zauważyliście? ;)

Akatsuki nie wiem gdzie ten twój mąż ma oczy :-)

Właśnie przeglądalam się twojej fryzurze i nie wiedziałam co jest inaczej, bo jaśniejsze końcówki to pamiętam :-)

No i świetna zmiana :-)

Ja też miałam iść ale coś mi nie podrodze, nawet henny nie robię już od trzech miesięcy bo też coś mi się nie chce :p a wypadałoby coś zrobić z tymi klakami eh

reklama
A to my 27t2d uploadfromtaptalk1436901179688.jpg

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1436901179688.jpg
    uploadfromtaptalk1436901179688.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 90
Do góry