reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dolga oj tam oj tam dumnie wypinaj brzuszek. Tez biegalam z niemowlakiem i brzuchem, a na dziwne spojrzenia szeroko się uśmiechalam ;) pomysl sobie jak teraz sie patrzą - dwa przedszkolaki i znowu brzuch ;)

Colly bardzo polecam mala różnicę pomiędzy dzieciakami. Na początku jest niesamowity armagedon, ale szybko to procentuje i wiele korzyści z tego, zwlaszcza później ta relscja pomiędzy dziecmi.

Mi się wydaje ze mam juz duzy brzuch a znajomi często pytaja gdzie on jest ze za mały jeszcze. A w kolejce w sklepie itp. to juz w ogole nie widac zebym w ciąży byla ;)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1435344971.254985.jpg [emoji15] to niewiarygodne, że brzuch mi rośnie, mam wrażenie, z dnia na dzień...[emoji41]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435344971.254985.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435344971.254985.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 90
Colly ja wlasnie chcialam tak zrobic, odchowac i miec swiety spokoj haha chociaz nigdy tego spokoju nie bedzie, ale jednak najgorsze sa te pierwsze lata i nie wiem jak przetrwam pierwze pol roku z dwójka, z jednym był sajgon, nie mam pojecia, nie mysle o tym,chociaz jednak teraz jestemy w w wielu kwestiach mądrzejsi, ale duzo ludzi tak ma i daja rade to czemu ja mialabym nie dac, napewno bedzie pozniej fajnie, wiec mysle ze to dobry pomysl, ale chyba zapas melisy potrzebny także :)

Julisia a niech sobie gadaja, tez moze kiedys sie na trzecie zdecyduje, ale to za kilka ladnych lat, bo psychicznie wysiąde i fizycznie zreszta tez, powiedz mi jak Ty dalas rade z dwójka takich maluchow?

Ja tez uważam ze tak różnica wieku jest super. Sama tak kiedys chciałam , ale niestety nasz smyk dawał nam tak w kość ze nie zdecydowaliśmy się wczniej. No i będzie różnica 3.5 roku wiec s sumie też jeszcze nie tak źle. Na trzecie to marna szansa ze się zdecydujemy ;)

Dbdg ooo juz widać brzuszek :) sporo urósł od ostatniej fotki :)

Powinnam robić zdjęcia zawsze w tych samych ciuchach lub bez bo różnica na zdjęciu faktycznie ogromna, a w rzeczywistości aż tak wielka nie jest, ale urósł- niezaprzeczalnie :-)

Co do różnicy wieku to nie mam jeszcze żadnych doświadczeń w byciu mamą, ale wydaje mi się, że jeśli zdecyduję się kiedykolwiek na drugie dziecko to bym chciała by różnica była 4-5 lat...

u mnie w domu sa siostry miedzy ktorymi jest rok roznicy, a pozniej po szesciu latach ja i kolejan siostra z dwuletnia roznica i zawsze tak bylo ze one razem a my razem, ale teraz to juz ta roznica sie raczej zatarła i wszystkie mamy ekstra kontakt

Dolga to niezły babiniec u was był ;)) ja mam 4 rodzeństwa . 2 siostry i 2 braci , i h nas było rok po roku brat siostra i ja później po 4 latach brat j siostra i w sumie teraz taki sam mam kontakt ze wszystkimi , a w dzieciństwie to z siostra rok starsza tak najbardziej.

reklama
Do góry