reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dolga oj tam oj tam dumnie wypinaj brzuszek. Tez biegalam z niemowlakiem i brzuchem, a na dziwne spojrzenia szeroko się uśmiechalam ;) pomysl sobie jak teraz sie patrzą - dwa przedszkolaki i znowu brzuch ;)

Colly bardzo polecam mala różnicę pomiędzy dzieciakami. Na początku jest niesamowity armagedon, ale szybko to procentuje i wiele korzyści z tego, zwlaszcza później ta relscja pomiędzy dziecmi.

Mi się wydaje ze mam juz duzy brzuch a znajomi często pytaja gdzie on jest ze za mały jeszcze. A w kolejce w sklepie itp. to juz w ogole nie widac zebym w ciąży byla ;)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1435344971.254985.jpg [emoji15] to niewiarygodne, że brzuch mi rośnie, mam wrażenie, z dnia na dzień...[emoji41]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435344971.254985.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435344971.254985.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 88
Colly ja wlasnie chcialam tak zrobic, odchowac i miec swiety spokoj haha chociaz nigdy tego spokoju nie bedzie, ale jednak najgorsze sa te pierwsze lata i nie wiem jak przetrwam pierwze pol roku z dwójka, z jednym był sajgon, nie mam pojecia, nie mysle o tym,chociaz jednak teraz jestemy w w wielu kwestiach mądrzejsi, ale duzo ludzi tak ma i daja rade to czemu ja mialabym nie dac, napewno bedzie pozniej fajnie, wiec mysle ze to dobry pomysl, ale chyba zapas melisy potrzebny także :)

Julisia a niech sobie gadaja, tez moze kiedys sie na trzecie zdecyduje, ale to za kilka ladnych lat, bo psychicznie wysiąde i fizycznie zreszta tez, powiedz mi jak Ty dalas rade z dwójka takich maluchow?

Ja tez uważam ze tak różnica wieku jest super. Sama tak kiedys chciałam , ale niestety nasz smyk dawał nam tak w kość ze nie zdecydowaliśmy się wczniej. No i będzie różnica 3.5 roku wiec s sumie też jeszcze nie tak źle. Na trzecie to marna szansa ze się zdecydujemy ;)

Dbdg ooo juz widać brzuszek :) sporo urósł od ostatniej fotki :)

Powinnam robić zdjęcia zawsze w tych samych ciuchach lub bez bo różnica na zdjęciu faktycznie ogromna, a w rzeczywistości aż tak wielka nie jest, ale urósł- niezaprzeczalnie :-)

Co do różnicy wieku to nie mam jeszcze żadnych doświadczeń w byciu mamą, ale wydaje mi się, że jeśli zdecyduję się kiedykolwiek na drugie dziecko to bym chciała by różnica była 4-5 lat...

u mnie w domu sa siostry miedzy ktorymi jest rok roznicy, a pozniej po szesciu latach ja i kolejan siostra z dwuletnia roznica i zawsze tak bylo ze one razem a my razem, ale teraz to juz ta roznica sie raczej zatarła i wszystkie mamy ekstra kontakt

Dolga to niezły babiniec u was był ;)) ja mam 4 rodzeństwa . 2 siostry i 2 braci , i h nas było rok po roku brat siostra i ja później po 4 latach brat j siostra i w sumie teraz taki sam mam kontakt ze wszystkimi , a w dzieciństwie to z siostra rok starsza tak najbardziej.

reklama
Do góry