reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
20150312_160503.jpg

Moj z tygodnia na tydzien coraz to wiekszy mimo, ze to moja pierwsza ciaza o_O i jestem w szoku ze az tak to widac :)
a pod moja reka jeszcze na zdjecie zalapal sie kawalek mojego psa :p

Załączniki

• 20150312_160503.jpg
    20150312_160503.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 134
Buba ale talia. Ja to niestety ale za dużej to nie mam. A teraz to już chyba żadnej. :(
Piękne brzuszki. Ja sobie zrobiłam już dwa zdjęcia, jedno tydzień temu, drugie dziś I wmawiam sobie że to co odstaje to nie tłuszczyk tylko ciąża ;)

No niby tak ale smutno mi że jak już brzuch się pojawi jako tako to nawet "polansować" ;) się z nim nie mogę bo zaraz poród.....u mnie to napewno genetyczne, moją mamę jak jechała na poród to za każdym razem na patologię chcieli zabierać że to przecięż 6 miesiąc dopiero....i też się bidulka męczyła tłumacząc z ciąży której nie widać ;) ludzie jej ie wierzyli, tak jak i mi myśleli że nieżle ściemniamy że to już ten czy tamten miesiąc. Najlepsza historia była jak moja mama była w ciąży z bratem. Była już po 40-stce. Dzień przed porodem normalnie była w firmie pracowała i miała spotkanie z jednym z naszych pracowników. Następnego dnia urodziła w firmie szał wszyscy się cieszą - szef ma syna!!!!! A ten rzeczony pracownik podchodzi do sekrearki i dyskretnie pyta się ..."a zkim szef ma tego syna, czy to jakaś tajemnica?..."

W moim przypadku było tak że Frank jest kwietniowy. No to zimą i tak człowiek ubiera się i opatula. No i jak tylko stopniały śniegi wziełam się za ogród, sadznie, grabienie, donic na taras nakupiłam z ogrodniczego drzew i roślin nawiozłam a za dwa dni urodziłam. Po jakimś czasie dowiedziałam się od zaprzyjażnionych sąsiadów że adoptowalismy dziecko. No bo przecież brzucha nie było......i ogród parę dni temu zrobiony....nieżle musieliśmy się tłumaczyć ;)

Buba no mi 8 tydzien leci dopiero, ale mowie Wam, w poprzedniej ciazy bardzo długo nie miałam brzuszka, na porodówce pielęgniarki mówiły,ze to jakis 6 miesiąc i trzeba do wojewódzkiego specjalistycznego szpitala dzwonić zeby mnie przyjęli,a gdy zajrzeli do mojej karty ciazy to oniemiały :p jak gdzies znajde zdjecie z poprzedniej ciazy to wstawie, w dniu porodu była robiona

Wirginia no to Ty szczuplutka. Ja niestety 165cm i 60kg ale pocieszam się że póki co brzuch rośnie a waga stoi w miejscu.

reklama
Do góry