reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
20150312_160503.jpg

Moj z tygodnia na tydzien coraz to wiekszy mimo, ze to moja pierwsza ciaza o_O i jestem w szoku ze az tak to widac :)
a pod moja reka jeszcze na zdjecie zalapal sie kawalek mojego psa :p

Załączniki

• 20150312_160503.jpg
    20150312_160503.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 139
Buba ale talia. Ja to niestety ale za dużej to nie mam. A teraz to już chyba żadnej. :(
Piękne brzuszki. Ja sobie zrobiłam już dwa zdjęcia, jedno tydzień temu, drugie dziś I wmawiam sobie że to co odstaje to nie tłuszczyk tylko ciąża ;)

No niby tak ale smutno mi że jak już brzuch się pojawi jako tako to nawet "polansować" ;) się z nim nie mogę bo zaraz poród.....u mnie to napewno genetyczne, moją mamę jak jechała na poród to za każdym razem na patologię chcieli zabierać że to przecięż 6 miesiąc dopiero....i też się bidulka męczyła tłumacząc z ciąży której nie widać ;) ludzie jej ie wierzyli, tak jak i mi myśleli że nieżle ściemniamy że to już ten czy tamten miesiąc. Najlepsza historia była jak moja mama była w ciąży z bratem. Była już po 40-stce. Dzień przed porodem normalnie była w firmie pracowała i miała spotkanie z jednym z naszych pracowników. Następnego dnia urodziła w firmie szał wszyscy się cieszą - szef ma syna!!!!! A ten rzeczony pracownik podchodzi do sekrearki i dyskretnie pyta się ..."a zkim szef ma tego syna, czy to jakaś tajemnica?..."

W moim przypadku było tak że Frank jest kwietniowy. No to zimą i tak człowiek ubiera się i opatula. No i jak tylko stopniały śniegi wziełam się za ogród, sadznie, grabienie, donic na taras nakupiłam z ogrodniczego drzew i roślin nawiozłam a za dwa dni urodziłam. Po jakimś czasie dowiedziałam się od zaprzyjażnionych sąsiadów że adoptowalismy dziecko. No bo przecież brzucha nie było......i ogród parę dni temu zrobiony....nieżle musieliśmy się tłumaczyć ;)

Buba no mi 8 tydzien leci dopiero, ale mowie Wam, w poprzedniej ciazy bardzo długo nie miałam brzuszka, na porodówce pielęgniarki mówiły,ze to jakis 6 miesiąc i trzeba do wojewódzkiego specjalistycznego szpitala dzwonić zeby mnie przyjęli,a gdy zajrzeli do mojej karty ciazy to oniemiały :p jak gdzies znajde zdjecie z poprzedniej ciazy to wstawie, w dniu porodu była robiona

Wirginia no to Ty szczuplutka. Ja niestety 165cm i 60kg ale pocieszam się że póki co brzuch rośnie a waga stoi w miejscu.

reklama
Do góry