reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Śliczne brzuszki dziewczynki[emoji8]

Ja dziś tez miałam wizytę ale bez usg [emoji53], tętno synusia 150-160 wiec Ok. Powiedziała ze ja nie muszę iść na glukozę co mnie zdziwiło... Moze tu w Anglii nie robią tych badań!?!? zaskoczyła mnie bo się nastawiłam ze tez to mnie czeka ale zrobiła ze mną wywiad o cukrzycy w rodzinie i powiedziała ze nie ma potrzeby żeby je wykonywać.... Najważniejsze ze czuje sie dobrze i dziecko tez. Następna wizyta pod koniec lipca.

reklama
Akatsuki nooo naprawdę wyglądasz jak byś miała niedługo rodzić :p
Ciekawa jestem kiedy ja będę miała taki. Chyba się nie doczekam.

Dziewczyny, rośniemy :) cudownie!!! Uwielbiam tu zaglądać! Przepięknie wyglądacie :*

Akatsuki ależ chata!!! Jak kręgosłup? Brzucholek wygląda ślicznie ale musi Ci już być niewygodnie :( ale i tak jest cudny!!!

Mój cosik tam rośnie :)

Dzidzia zdrowiutka, badał z godzinę, przepływy, narządy, sprawdzał fałd karkowy i kość nosową no i nadal córka :) ponoć usta jak Angelina Jolie ma ;) wagowo 580 czyli szału nie ma jak na 23t i 3 d położona pośladkowo no i straszny wierciuch, po mamusi pewnie ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1434079734.891374.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434079746.658542.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434079757.477684.jpg

Sorki za jakość ale na błyszczącym papierze świat mi się odbija ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434079734.891374.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434079734.891374.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 124
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434079746.658542.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434079746.658542.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 129
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434079757.477684.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434079757.477684.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 124
Akatsuki domek dla Małej faktycznie pokaźny ale i tak uroczy :)

Buba super ze dobrze po wizycie :) ze zdjeć to Niunia- cała Mama :)

Jejku ja sie swojego usg nie moge doczekać, a to jeszcze miesiąc...

colly a czego tu zazdrościć? Jak już taki wyhodujesz to zrozumiesz o czym mówię ...

Zgadzam się,każdy chce go mieć wielkiego,a jak już go ma to płacze że nic nie może,ja już mam problem z założeniem skarpetek,nie mówiąc już nic o strzyżeniu ;)

Buba piękna mała księżniczka i faktycznie usteczka to ma po mamusi :) Moje córeczki mają na szczęście usta po tatusiu,pełne i ładne jak serduszka :)

Ja tam nie chce mieć brzucha wielkiego i mam nadzieje, ze mój jeszcze przez jakiś czas zostanie takim mikrusem. I tak taki jak teraz to miałam z córką w 7miesiacu gdzieś. Czasem tylko się martwię czy, aby z dzieciakami wszystko ok skoro ten brzuch taki lichy.

Buba,

Śliczna córcia!! Uwielbiam fotki 3d maluchów :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Akatsuki nooo naprawdę wyglądasz jak byś miała niedługo rodzić :p
Ciekawa jestem kiedy ja będę miała taki. Chyba się nie doczekam.
Spokojna Twoja rozczochrana. Doczekasz się już całkiem niebawem :)

Dzidzia zdrowiutka, badał z godzinę, przepływy, narządy, sprawdzał fałd karkowy i kość nosową no i nadal córka :) ponoć usta jak Angelina Jolie ma ;) wagowo 580 czyli szału nie ma jak na 23t i 3 d położona pośladkowo no i straszny wierciuch, po mamusi pewnie ;)
Śliczne zdjęcia! Nie mogę się napatrzeć :) I rączka taka malusia śliczniusia!!!

A to my z Olkiem 22t6d
Clipboard012.jpg

Załączniki

• Clipboard012.jpg
    Clipboard012.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 124
Ostatnia edycja:
Do góry