reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dziewczyny super zdjęcia dzidziulków, wirginia twój the best ;)

Blair no ładny masz już ten brzuszek :)

Buba eee tam fajne brzusia malutkie, jak mamusia ma dobra forme to tak jest :) ciesz sie ze tego bagazu nie musialas dzwigać ;))

reklama
Przedstawiam Wam moje dzieciaki. :-) Jeden bąbel ma 19 mm, drugi 18,7 mm. Serducha biją jak dzwony. Termin porodu mam na 18.10, ale dr powiedział, żeby się tym nie sugerować, bo bliźniaki rodzą się wcześniej.
uploadfromtaptalk1426091886252.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1426091886252.jpg
    uploadfromtaptalk1426091886252.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 144
Zobaczyłam je już 2 tyg. temu na wizycie. Miały po 4 mm. Dziwne uczucie [emoji12] . "Ale jak to?!" "Bliźniaki?!" "Ale panie dr ja się nigdy nie leczyłam hormonalnie, żadnych chorób, w zeszłym roku urodziłam córkę, a teraz to totalna niespodzianka! No panie doktorze!" ;-)

reklama
Do góry