reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Dreamgirl pewnie lekarz ocenial po ulozeniu nuba (wyrostka pluciowego) na tym etapie tylko tak mozna ocenic plec, ale nie jest to jeszcze w 100% pewne. Chlopiece nuby sa pod kotem 30stopni w stosunku do kregoslupa a dziewczece rownolegle pewniejsza ocena jest po 14 tygodniu ciazy
Wszystki male ludziki cudziki cudowne gratulacje!!!
waniliowe.love
Dreamgirl pewnie lekarz ocenial po ulozeniu nuba (wyrostka pluciowego) na tym etapie tylko tak mozna ocenic plec, ale nie jest to jeszcze w 100% pewne. Chlopiece nuby sa pod kotem 30stopni w stosunku do kregoslupa a dziewczece rownolegle pewniejsza ocena jest po 14 tygodniu ciazy
Dokladnie tak mi to wczoraj ginekolozka tlumaczyla
I od razu powiedziala ze to sa na razie tylko podejrzenia bo po kacie wydaje jej sie ze bedzie chlopczyk ale moze moje przeczucie mnie nie zmyli i bedzie dziewczynka
Juszka1988
Super maluszki i ich domki! U mnie brzuch jaki był taki jest hehe a maleństwo na usg było bardzo maleńkie jeszcze wiec juz się nie mogę doczekać wizyty za tydzień żeby zobaczyć równie fajny obraz na monitorze usg :-)
waniliowe.love
Magda sliczny maluszek
reklama
Lilolo
Ja tez.mam zdjęcie lekarz mi zrobił z monitora jakość nie powala ale się pochwale
Zobacz załącznik 675238
Zobacz załącznik 675238
Załączniki