reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Dreamgirl pewnie lekarz ocenial po ulozeniu nuba (wyrostka pluciowego) na tym etapie tylko tak mozna ocenic plec, ale nie jest to jeszcze w 100% pewne. Chlopiece nuby sa pod kotem 30stopni w stosunku do kregoslupa a dziewczece rownolegle :) pewniejsza ocena jest po 14 tygodniu ciazy :)

Wszystki male ludziki cudziki cudowne :) gratulacje!!!

Dreamgirl pewnie lekarz ocenial po ulozeniu nuba (wyrostka pluciowego) na tym etapie tylko tak mozna ocenic plec, ale nie jest to jeszcze w 100% pewne. Chlopiece nuby sa pod kotem 30stopni w stosunku do kregoslupa a dziewczece rownolegle :) pewniejsza ocena jest po 14 tygodniu ciazy :)

Wszystki male ludziki cudziki cudowne :) gratulacje!!!

Dokladnie tak mi to wczoraj ginekolozka tlumaczyla :)
I od razu powiedziala ze to sa na razie tylko podejrzenia bo po kacie wydaje jej sie ze bedzie chlopczyk ale moze moje przeczucie mnie nie zmyli i bedzie dziewczynka :D

Super maluszki i ich domki! U mnie brzuch jaki był taki jest hehe a maleństwo na usg było bardzo maleńkie jeszcze wiec juz się nie mogę doczekać wizyty za tydzień żeby zobaczyć równie fajny obraz na monitorze usg :-)

A to mój maluch :) Od początku dzidziol był tydzień do tyłu, a wczoraj na usg równo z OM :) 9tc 2 d

2,5cm, no i podniósł rączkę jakby machał :)

20150311_065949.jpg20150311_065844.jpg

Załączniki

• 20150311_065949.jpg
    20150311_065949.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 149
  • 20150311_065844.jpg
    20150311_065844.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry