reklama
mavika
Fanka BB :)
tez mam jedno majowe juzJa tez jescze nic nie kupiłam.
Jedyne co posiadam to wózek i łóżeczko jescze po synu.
I w ogóle to uświadomiłam sobie ze on był majowy teraz luty i to całkiem inna garderoba jednak.. Mam nadzieje ze ogarnę
Magda_Lena86
Ja mam podobnie też się trochę boję że za wcześnie i może jak się dowiemy jaka płeć to ruszymy z zakupamiJa jeszcze nic nie kupiłam, choć podejść miałam kilka. Z jednej strony jakoś się boję (choć to pewnie głupie), z drugiej czekam na potwierdzenie płci na usg połówkowym
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
tez mam jedno majowe juz
I ja...i ja...jedno majowe, jedno marcowe [emoji173]️
Super rzeczy.. i ceny nawet niektóre spoko. Tylko sklep nie w Polsce, ciekawe jak z dostawą? Ile trwa i ile kosztuje?Zobaczcie sobie sklep patpat.com jak wchodzę na FB, to cały czas mnie kusi. Niesamowite tam są rzeczy
Shemshi
No właśnie nie zagłębiałam się jeszcze w takie szczegóły, ale mam chęć coś zamówićSuper rzeczy.. i ceny nawet niektóre spoko. Tylko sklep nie w Polsce, ciekawe jak z dostawą? Ile trwa i ile kosztuje?
Shemshi
Już wiem, od 45$ przesylka jest gratis. Ale nie wiem co to za firma, niby z USA, ale obawiam się że większość rzeczy produkowana w chinach, bo piszą, że współpracują w wieloma producentami... Boję się, że to samo można znaleźć na Aliexpress... A jeśli chodzi o jakość ubrań z Ali to bywa różnie. Nie wiem czy nie byłabym się kupować tam dla niemowlaka, bo nie wiadomo co jest w tych materiałach. To co trafia do naszych sklepów musi przynajmniej spełnić jakieś normy. Jedno wiem na pewno, jeśli będziecie kupować cos z Ali, wybierajcie jasne, najlepiej białe kolory, te są bezpieczniejsze jeśli chodzi o barwniki tam użyte
reklama
taśka
Już wiem, od 45$ przesylka jest gratis. Ale nie wiem co to za firma, niby z USA, ale obawiam się że większość rzeczy produkowana w chinach, bo piszą, że współpracują w wieloma producentami... Boję się, że to samo można znaleźć na Aliexpress... A jeśli chodzi o jakość ubrań z Ali to bywa różnie. Nie wiem czy nie byłabym się kupować tam dla niemowlaka, bo nie wiadomo co jest w tych materiałach. To co trafia do naszych sklepów musi przynajmniej spełnić jakieś normy. Jedno wiem na pewno, jeśli będziecie kupować cos z Ali, wybierajcie jasne, najlepiej białe kolory, te są bezpieczniejsze jeśli chodzi o barwniki tam użyte
Sprawdziłam rzeczy z tej strony pat pat i większość z nich jest na Ali także chińszczyzna jak się patrzy, ale gdzie jej teraz nie ma [emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom