Chrząszczyk
Fanka BB :)
Śliczne! !!!!Kreacje dla Zosi na wyjście ze szpitala [emoji5]Zobacz załącznik 820289
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne! !!!!Kreacje dla Zosi na wyjście ze szpitala [emoji5]Zobacz załącznik 820289
Cudo... ♥Kreacje dla Zosi na wyjście ze szpitala ☺Zobacz załącznik 820289
Zobacz załącznik 820299I jeszcze takie coś znalezione
Może się przyda
W sklepie jeszcze nic nie kupiłam, spokojnie czekam na usg polowkowe żeby mieć potwierdzenie takie na 100% że w brzuszku mieszka Zosia. Chociaż już przeglądam na Internecie i wiele rzeczy mam już w obserwowanych do ewentualnego kupna
Fajne masz znaleziska[emoji4]niestety ja wszystko co miałam po Ignasiu oddalam, bo wówczas byliśmy pewni, że nie chcemy już więcej dzieci ale uplyw czasu to jednak zweryfikował[emoji6]i w zasadzie nie zalujeZobacz załącznik 820299I jeszcze takie coś znalezione
Może się przyda [emoji14]
W sklepie jeszcze nic nie kupiłam, spokojnie czekam na usg polowkowe żeby mieć potwierdzenie takie na 100% że w brzuszku mieszka Zosia. Chociaż już przeglądam na Internecie i wiele rzeczy mam już w obserwowanych do ewentualnego kupna